Tendințe în machiajul de primăvară 2017

0

Pentru că am trecut deja de jumătatea lunii februarie și pentru că astronomic primăvara este tot mai aproape, e momentul să vorbim despre tendințele în machiajul de primăvară!

În cadrul evenimentului New York Fashion Week s-au setat trendurile în materie de modă și frumusețe. S-a pus accent atât pe frumusețea naturală, în prezentarea colecției Tommy Hilfiger, cât și pe nuanțele provocatoare de ruj, care s-au regăsit pe buzele modelelor care au purtat piese semnate Jason Wu.

Iată care sunt tendințele în machiajul de primăvară 2017!

Texturi ușoare

Machiajul în stil nude are scopul de a pune în evidență frumusețea naturală a feței. Cum a spus și Coco Chanel: Femeia care nu folosește produsele cosmetice are o părere prea bună despre sine. Nu toate femeile sunt înzestrate de natură cu un ten perfect și trăsături expresive ale feței. Fiecare femeie este frumoasă în felul său, de aceea, important este să se pună corect accentele. Machiajul nude va ascunde toate defectele, însă fiind în același timp atât de ușor, nimeni nu îl va observa pe fața ta. Putem folosi iluminatoare, însă doar cele care dau o strălucire naturală pielii, nu cele care sunt foarte sidefate. Se caută tenul de porțelan. Înarmează-te cu un fond de ten și o pudră cu textură ușoară, adaugă puțin fard de obraz, aplică un rimel negru pe gene și look-ul de zi este gata.

Sprâncene nepensate

Podiumurile capitalelor de modă afirmă că nu mai avem nevoie de creionul și penseta pentru sprâncene. Poți folosi o perie specială pentru aranjarea sprâncenelor, iar rezultatul îl fixezi cu ajutorul unui gel incolor special. Motivul principal este naturalețea. Păstrează forma ta naturală, în special dacă ai sprâncene groase și dese. Te poți juca cu direcția de creștere a firelor de păr, pieptănându-le în sus.

Buze perfect definite sau cu sclipici

Îndrăznește să îți evidențiezi buzele cu nuanțe de roz sau mov și nu uita sclipiciul acasă! Noile trenduri, ne anunță că trebuie să strălucești, iar buzele tale pot căpăta o aură magică cu o sigură atingere. Pentru că e vorba despre strălucire, în 2017 renunță la rujurile mate și optează pentru cele satinate și mult mai hidratante. De asemenea poți încerca și lipstickurile cu sclipici. Alege un ruj de calitate!

Rujuri în nunațe intense 

De partea cealaltă a machiajului nude, sunt promovate rujuri în nuanțe închise și intense: de la ciocolată neagră până la culoarea marsala. Nu încărca fața cu un machiaj intens al ochilor. Dacă ai decis să aplici pe buze un ruj închis la culoare, atunci va trebui să iei în considerare câteva aspecte. Culorile închise sunt foarte sensibile la defecte, de aceea, optează pentru rujuri de calitate. Sub nuanța de bază aplică un produs fixativ și realizează un contur al buzelor. Nu uita să hidratezi buzele preventiv.

Colour full sau smudge smokey eyes

Colour full ne propune un machiaj monocrom în culori stridente inspirat din anii 90. Nuanțele sunt mate cu un grad de pigmentare mare. Smudge smoky eyes-ul propune o femeie senzuală, ușor răvășită. Eyeliner-ul încă este folosit, însă dispare graficitatea din machiaj. Linia poate fi și ușor nedefintă.

Mix de culori 

Celebrul machiaj “ochi de pisica” a fost înlocuit cu un mix de culori. Modelele de la Victoria Beckham au purtat un mix de culori în nuanțe de albastru cobalt și smarald. “Efectul de fluture”, cum a fost numit machiajul în cadrul evenimentului, setează noile trenduri pentru primăvară 2017.

Pentru o apariție irezistibilă, trebuie să ții cont de faptul că machiajul și coafura trebuie să fie în concordanță. Așa vei reuși să atragi privirile și să fii în trend în această primăvară. În ceea ce privește coafura, Carolina Herrera mizează pe părul foarte drept, care poate fi prins doar jumătate sau în întregime într-o coadă simplă.

Acestea sunt tendințe ale noului sezon ce pot fi purtate de fiecare dintre noi. Fiecare propunere nu face decât să propună look-uri mai simple și mai ușor de realizat, care scot femeia din noi, naturalețea și naivitatea!

 

Share.

Leave A Reply