Blugi la modă primăvara-vara

0

Nu este nimic mai satisfăcător decât o pereche de blugi care îți vin perfect. O pereche de jeanși care devin un fel de a doua piele, care se asortează cu totul și care te fac să te simți încrezătoare și gata de cucerit lumea.

Blugii care te ajută să creezi ținute ce par relaxate și comode se numără printre principalele tendințe ale acestui an.

Blugii cu talia super joasă ține de trecut, acum, blugii trebuie să stea pe talie, sau puțin mai jos. Cât despre modele, atunci denimul la modă continuă evoluția tendințelor din sezoanele precedente. Adică, la modă sunt iarăși modelele de blugi largi și blugii evazați din anii ’90, suflecările, diverse rosături și margini rupte, iar blugii ultra skinny practic dispar din moda actuală.

Pentru reînnoirea garderobei de primăvară-vară îți recomandăm să atragi atenția la indiciile de sezon oferite de designeri. Atunci când alegi perechea ideală de blugi la modă în primăvara-vara, orientează-te la particularitatea corpului tău, precum și la stilul care predomină în garderoba pe care deja o ai.

 

Iată ce modele de blugi se poartă primăvara-vara!

Blugii suflecați

În acest sezon, este musai ca blugii să fie suflecați sau cu manșete. În acest mod, putem modifica lungimea blugilor, făcând aceeași pereche de jeanși să arate diferit. Blugii mulați pe corp se vor sufleca ușor, iar modelele cu croiala dreaptă trebuie neapărat să aibă manșete groase, pe când blugii boyfriend se vor privi minunat suflecați cu manșete groase, în câteva straturi. Evită utilizarea de manșete pe blugi skinny sau modele evazate.

Blugii cu aplicații și broderii

Pentru ca blugii sa nu arate prea monoton, designerii au decis sa ii completeze cu aplicații în nuanțe aprinse, broderii, franjuri, paiete și accesorii din metal. Broderiile realizate pe blugi și aplicațiile din material textil de tipul peticelor te vor ajuta să creezi destul de simplu un look cu un aer rebel. Pantalonii din denim cu astfel de aplicații sunt o altă tendință importantă pentru primăvara-vara.

Blugii drepți

În sezonul de primăvară-vară, linia dreaptă și designul clasic cu talie medie sau mare, este ceea ce ai nevoie. Ei vor ascunde kilogramele în plus și arată mult mai interesant decât opțiunile skinny. Cu toate acestea, în ciuda taliei mari, există, de asemenea, și modele cu talie joasă.

Blugii capri

Acest model se caracterizează prin tendința de a dezgoli la maxim glezna și de a pune în evidență linia taliei și a coapselor. Strânși pe corp în partea de sus și ușor evazați în partea de jos, acești blugi sunt eleganți și rafinați. Încălțămintea aleasă atunci când porți o pereche de blugi capri trebuie fie să dezgolească zona gleznei, fie să acopere în totalitate piciorul. Cele mai potrivite opțiuni sunt botinele până la mijlocul gambei, pantofii stiletto, loaferii sau balerinii.

Blugii albi 

Printre tipurile de blugi de damă la modă în primăvara-vară se află și blugii albi. Sezonul cald este perfect pentru o pereche de jeanși albi. Sunt fresh, cool și îți oferă un look șic.

Blugii evazați

În primăvara-vara anului acesta blugii evazați au dominat podiumurile celor mai renumiți designeri. Ei sunt prezentați în diverse opțiuni și au experimentat cu elemente decorative cum ar fi insigne și broderie. În acest sezon, este musai ca blugii evazați să aibă talie înaltă.

Blugii supradimensionați

Blugii supradimensionați pot avea atât lungime standard, cât și scurtați sau chiar se pot târî pe podea, acoperind în totalitate tocul. Dacă blugii skinny pot fi purtați doar de domnișoare cu corp impecabil, atunci modelele foarte largi de blugi supradimensionați se potrivesc absolut oricui, ăsta și este avantajul pantalonilor oversize.

Blugii rupți

S-au purtat și în sezoanele anterioare și rămân în trend. În primăvara-vara se vor purta blugii rupți și foarte rupți în stil Boho.

Blugii skinny

Deși blugii skinny nu mai sunt la fel de populari, ei nu au dispărut cu totul din peisajul de modă. Întotdeauna designerii s-au jucat cu diverse culori și elemente de decor cum ar fi broderie, tăieturi diverse, patch-uri.

Reînnoiește-ți garderoba de primăvară-vară cu o pereche de blugi la modă! 

 

 

 

 

 

 

Share.

Leave A Reply