Rochii sport de vară

0

Cu toţii știm celebrul proverb ,,mens sana in corpore sano’’, însă foarte puţini ţinem cont de el. Sportul este sănătate curată, iar cu toții ne dorim să fim sănătoși şi să arătăm excepțional, aşa-i?

Rochiile sport de vară, conferă un maxim de confort, de relaxare, degajare şi ne oferă posibilitatea de a putea realiza activități spontane. Sunt ideale pentru sfârșiturile de săptămână, pentru plimbări în parc cu prietenii sau cu copii, dar și pentru o zi lungă de shopping.

vezi-pret-model

sport 2

Ca femei, știm câtă importanță are aspectul nostru, dar se întâmplă deseori ca aceste lucruri să devină superficiale, ocupându-ne doar de aspectul fizic al corpului nostru și mă refer aici doar la make-up şi tinutele pe care le alegem să le purtăm. Aceste lucruri sunt de asemenea foarte importante, dar ce se întâmplă atunci când ne neglijăm trupul? Cum spune şi acest proverb, avem nevoie de un corp sănătos pentru a avea o minte sănătoasă, stări de spirit încântătoare, pline de veselie, bucurie şi mulțumire.

Chiar dacă de cele mai multe ori nu avem dispoziția necesară sau ne simțim obosiţi, avem impresia că nu avem energie sau pur şi simplu am dori să facem orice altceva, este foarte necesar să optam pentru o activitate sportivă, yoga sau orice alta activitate care ni se potrivește.

Sportul, sub orice formă, readuce încrederea în sine, buna dispoziție, contactul cu noi înșine și aici mă refer la atenţia asupra nevoilor corpului nostru. Ne ajută să ne simțim bine în pielea noastră, ne ajută să avem grijă de noi înşine, să ne îngrijim şi să ne preţuim pentru a fi fericiți și a fi mult timp alături de cei pe care îi iubim.

Pentru mine, frumusețea înseamnă îngrijire şi stări frumoase. Orice persoana este frumoasă atunci când este îngrijită şi când este armonioasă, atunci când se simte bine cu ea însăși.

Chiar dacă a venit vara, cu zile fierbinți şi o stare permanentă de relaxare, distracție şi plajă, să nu uităm de activităţile pe care le putem face, pentru a ne simți bine, dar și pentru a ne păstra într-o formă de invidiat.

Dacă ne plimbăm cu bicicleta, cu rolele, alergăm dimineața sau seara, pe plajă sau în oraș sau pur şi simplu alegem să mergem pe jos, în plimbări lungi și voie bună, trebuie să alegem fără nicio ezitare rochiile sport de vară.

Rochia sport este acea alegere de ținută care îmbină plăcutul cu frumosul. Te ajută să arăţi chic, să te simți excelent în pielea ta şi să fii liberă să alergi în orice moment. Confortul şi flexibilitatea de care te bucuri atunci când alegi rochiile sport de vară se datorează şi încălțămintei potrivite pentru această ținută. Astfel, poți alege teneşi, pantofii sport, balerini sau sandale joase, simple şi comode, dar nu numai.

Rochiile sport au deseori croielile cele mai simple, care oferă un maxim de confort şi libertate de mișcare, sunt confecționate din materiale moi şi de calitate,  materiale care oferă pielii flexibilitate, lăsând-o să respire.

La fel ca orice alte rochii, le putem găsi într-o varietate de culori şi forme: cu glugă, cu mâneci sau fără, scurte sau lungi, cu spatele gol și sub multe alte forme și modele.sport

 Adoptă un stil de viaţă sănătos şi angrenează-te în activități sportive.

Lasă-te cucerită de simplitatea şi confortul pe care ți le oferă rochiile sport de vară, oferindu-ţi în același timp un look chic şi degajat.

Share.

Leave A Reply