Cât costă epilarea definitivă la Skinovate și de câte ședințe ai nevoie pentru a observa rezultatele?

0

Dacă ești în căutarea unui serviciu de epilare definitivă în București, s-ar putea să vrei să știi mai multe despre epilarea definitivă marca Skinovate. Conceptul clinicii este axat în jurul inovației, pentru că medicii de la Skinovate își doresc ca pacienții din România să aibă acces la cele mai noi tehnici de tratament și estetică dermatologică, de la aparatura medicală utilizată și substanțele medicale folosite, până la tehnicile și metodele folosite în planificarea și derularea procedurilor medicale. Laserele joacă un rol important în tratarea multor afecțiuni care afectează pielea, părul și unghiile. În ultimii ani, s-au făcut multe progrese în terapia cu laser. Un astfel de progres este că mai mulți oameni pot beneficia în siguranță de tratamentul de epilare definitivă cu laser. În trecut, numai persoanele cu părul închis la culoare și pielea deschisă la culoare erau considerate un candidat ideal. Astăzi, epilarea cu laser este o opțiune de tratament pentru toți pacienții, indiferent de tipologia pielii sau părului. Pentru a te bucura, însă, de rezultate satisfăcătoare și tratament sigur, asigură-te că alegi o clinică de încredere.

Cât costă epilarea definitivă. Aduce rezultate permanente?

Epilarea definitivă cu laser ar putea părea o procedură mai costisitoare la început. Însă comparând cu banii pe care i-ai cheltuit deja (și urmează s-o mai faci) pe sesiuni de epilare cu ceară, creme de ras, aparate de ras și loțiuni de corp pentru a calma iritațiile provocate, va părea o nimica toată. În comparație cu toate acestea, câteva ședințe de îndepărtare a părului cu laser sunt mult mai rentabile. Când vei vedea rezultate permanente ale căderii părului după 6/7 tratamente, s-ar putea să te întrebi cum ai cheltuit atât de mult pe metode de îndepărtare a părului mai puțin eficiente în trecut. Cât despre prețurile tratamentului de epilare definitivă, ședințele pot fi achitate individual, cu prețuri care încep de la 150 lei, sau sub formă de pachete care includ un număr de 6 ședințe, pentru mai multe zone ale corpului.

De câte ședințe ai nevoie pentru a vedea cu adevărat rezultatele?

Rezultatele se observă în jur de a treia ședință. Desigur că acestea variază de la pacient la pacient, culoarea și grosimea părului, zona tratată, tipul de laser folosit și culoarea pielii influențând rezultatele. Însă, în general, te poți aștepta la o reducere a părului cu până la 25% după primul tratament și până la 80% după 6 ședințe.

Pentru a îndepărta părul, majoritatea pacienților au nevoie de 2 până la 6 ședințe de tratament cu laser. După terminarea celor 6 ședințe, majoritatea pacienților nu văd niciun fir de păr pe pielea tratată timp de câteva luni sau chiar ani. Dacă părul crește în continuare, acesta tinde să fie mai puțin, mai rar și mai deschis la culoare. Pentru a menține pielea fină, fără păr nedorit, pot fi necesare tratamente cu laser de întreținere, o dată pe an.

Care sunt avantajele epilării definitive?

Viteză – Metodele tradiționale de epilare nu numai că pot lăsa iritații, dar durează și mult timp. Există o mulțime de păr pe care s-ar putea să nu-l dorești pe corpul tău. Și, în loc să petreci ore întregi în fiecare săptămână eliminându-l, epilarea cu laser oferă opțiunea unei proceduri rapide cu rezultate de durată. Deși vei avea nevoie de mai multe ședințe pentru cele mai bune rezultate, nu va trebui să petreci ore întregi la duș și nu te va mai preocupa acest aspect, putând purta rochii fără grijă.

Precizie – Nu este nimic mai rău decât să-ți pui o pereche de pantaloni scurți doar pentru a-ți da seama că ai ratat să epilezi o zonă de deasupra genunchiului. Din fericire, o caracteristică importantă a epilării cu laser este precizia. Când investești în îndepărtarea părului cu laser, îți iei la revedere de la toate acele fire de păr singulare pe care le-a ratat aparatul tău de ras de-a lungul anilor.

Nu irită pielea – Indiferent dacă ai eczeme sau suferi de alte tipuri de erupții cutanate când te epilezi cu ajutorul metodelor tradiționale, epilarea cu laser este soluția. Raderea, epilatorul, chiar și epilarea cu ceară – toate pot duce la roșeață majoră și piele uscată. Aceste efecte secundare pot fi atenuate doar pe moment utilizând tratamente speciale. Epilarea cu laser nu numai că nu irită pielea, ci poate chiar să trateze anumite afecțiuni ale pielii, cum ar fi foliculita. Totuși, este important să discuți cu dermatologul despre orice sensibilitate a pielii pe care o ai înainte să beneficiezi de această procedură.

Fără fire de păr sub piele – Firele de păr încarnate pot fi dureroase, inestetice și pur și simplu enervante. Raderea și epilarea cu ceară lasă loc acestui fenomen nefericit. Din fericire, epilarea cu laser vizează foliculul, care, odată tratat, nu va mai crește. Astfel, nu mai este nevoie să te preocupi de firele de păr încarnate.

 

Share.

Leave A Reply