Ce fuste purtăm in 2016?

0

Fustele și rochițele reprezintă elemente vestimentare care evidențiază frumusețea feminină și scot în valoare armonia trupească. Atunci când hotărâm să ne îmbrăcam cu o fustă și să renunțăm la blugii de toate zilele, trebuie să ținem cont de mai multe aspecte: în primul rând, care este piesa top vestimentară ce se asortează cu fusta vizată, în al doilea rând pantofii și geanta și nu în ultimul rând bijuteriile.

De asemenea, atunci când suntem pe punctul de a achiziționa o fustă este bine să ne decidem asupra dimensiunii ei. Din fericire, anul 2016 a dat undă verde la toate cele trei categorii de fuste, legate de dimensiuni: mini, midi, maxi. Particularitățile de formă la categoria fuste, pentru anul in curs, sunt extrem de bogate și variate:
Fustele creion evidențiază liniile feminine ale unui corp ideal, talie subțire si forme voluptoase. Recomandarea noastră pentru un look sexy și fancy sunt fustele creion midi, puțin sub genunchi pentru femeile cu picioare puțin mai plinute în partea de sus sau deasupra genunchilor pentru femeile cu picioarele subțiri. Șlițul, mai mult sau mai puțin despicat poate fi un “accesoriu” de efect.

Fustele cu falduri sau pliate, voluminoase sunt cele care avantajează femeile cu șoldurile și coapsele proeminente. În funcție de inălțimea purtătoarei, ele pot fi asortate cu pantofi cu sau fără toc. Topul, în cazul acesta, este de preferat să fie strâns pe corp, cu delimitarea clară a taliei ce poate fi evidențiată de o curea asortată atât ca și culoare cât și ca grosime.

fuste-2016
Fustele cu talia înaltă readuc în vedere importanța, deloc de neglijat, al unei talii subtiri, ca trase printr-un inel, și al unui abdomen plat. Sunt foarte avantajoase picioarelor scurte. Eleganța lor specifica ne duce cu gândul la alura regală a gulerelor impărătești. Și de ce nu! Ne putem simți prințese!

Fustele trapez, revin anul acesta în forță cu un mesaj de ameliorare al umerilor lați și șoldurilor subțiri. Nota de confort și naturalețe reprezintă un plus în alegerea lor.
Fustele lalea, cu faldurile unul peste altul, sunt deosebit de moderne și inedite; am putea să le caracterizăm printr-o alură de sofisticat în clasic. Cele mini, dau chiar o nuanță de mister nedezvăluit al unui fald sau altul,fermecând prin paradoxul clasicului și modernului.

Fustele sirenă sunt de o feminite și un erotism aparte; ele se mulează perfect pe coapse, scot în evidență frumusețea liniilor curbate și apoi cad discret în coadă de sirenă. Pot fi răpitoare, mai ales în serile festive, unde marinarii pot fi ușor cuceriți. Pot fi combinate cu sacouri din același material sau bluzițe mulate și decoltate în culori contrastante. Pantofii clasici vor fi ultimul element al loviturii de gratiei al seducției sireniene.

În ceea ce privește materialele din care sunt confecționate fustele 2016, ele sunt extrem de variate, începând de la stofe transparente, continuând cu dantele, voaluri și încheind cu pielea(de preferat înlocuitor).

O altă caracteristică 2016 al fustelor este asimetria și imprimeurile: florale,animale, geometrice, etnice, abstracte.
De asemenea, culorile predominante în gama fuste sunt: roșu aprins, toate nuanțele de albastru, verde-gri , bej negru și mereu la moda strălucitoarele culori argintii, aurii și bronz.
Așadar, doamnelor și domnișoarelor, alegerea este în mâinile noastre!

Share.

Leave A Reply