Ce să NU porţi dacă eşti o femeie cu forme pline

0

De-a lungul timpului fiecare femeie a înțeles și a simțit pe pielea ei că hainele sunt foarte importante deoarece ele reprezintă eticheta, modul prin care ne prezentăm și transmitem informații despre noi înșine fără a interacționa propriu-zis cu cei din jur.

Hainele ne pot face să ne simțim frumoase, senzuale, sexy, atrăgătoare, confortabil și relaxate dacă știm să le alegem. Cum moda se schimbă permanent și pentru că ne place să ne păstram în tendințele ei, află ce să NU porți atunci când ești o femeie plinuță, cu forme bine pronunțate sau cu câteva kilograme în plus.

Indiferent  ce anume  vei purta: pantaloni, fuste, bluze, topuri, sacouri, asigură-te că  acestea îți pun corpul în valoare şi nu invers.

Iată mai jos câteva haine și modele de combinare a acestora care să te ajute în acest sens.vezimodelepoze

Clepsidra a rămas forma ideala a trupului unei femei frumoase, armonioase și atrăgătoare. Dacă ai un trup armonios, bine proporționat, iar indicele masei corporale se încadrează în normalitate, adică între 18,5- 24,9 poți opta pentru topuri mulate pe corp. Dacă nu ai formele bine definite și proporționate, evită pe tot posibilul hainele foarte mulate pe corp deoarece te vor face să arăți cu câteva kilograme în plus și  chiar îți vor da o senzație de disconfort.  Alege curelele late sau subțiri în talie la bluze sau la rochii dacă ai această forma a trupului și un bust generos .

Asigură-te mereu când cumperi o piesă vestimentară că aceasta îți lasă pielea să respire, fără a te strânge, că nu îți sunt scurte bluzele, că pantalonii îți oferă confort și flexibilitate, iar fustele nu au pliuri sau modele încărcate.

Cel mai important lucru de care trebuie să ții cont este să îți alegi mereu hainele pe măsura ta!

Nu mai largi și nici mai strâmte, iar dacă nu vei găsi acea piesă vestimentară pe care o dorești cu disperare, dar care nu este pe mărimea ta, renunță și în niciun caz nu-ți lua o mărime mai mică în speranța că peste o lună vei slabi și astfel vei putea să o porți.

colaj curvyȚine mereu cont de forma trupului tău și adoptă acele haine care îți acoperă zonele mai pline și le scot în evidență pe cele de care ești mândră. Un decolteu frumos este mereu pe placul tuturor, iar tocurile te vor ajuta, de fiecare dată, să fii cochetă și să arăți elegant. Încălțămintea cu toc sau cu talpă înaltă este ideală deoarece te ajută să pari mai slabă și mai înaltă. Dacă ai gambe mai groase, ferește-te de încălțămintea cu toc subțire. Folosește-te de machiaj și de coafură pentru a arăta minunat chiar dacă ai zone ale corpului cu care nu ești relaxată.

Dacă îți plac rochiile, poartă de fiecare dată acele rochii care să te avantajeze. Alege pe cu decolteu dacă ai un bust generos şi frumos, cele pe corp dacă ai corpul armonios, rochiile mai lungi sau mai scurte în funcţie de grosimea şi lungimea picioarelor tale sau rochiile cu sau fără mâneci.

Am căutat și găsit noi câteva modele de rochii din care poți alege ceea ce îți place.vezimodelerochiiEvită de asemenea să porți foarte multe culori deoarece acestea îți vor fragmenta corpul și îți vor scoate în evidență ceea ce tu vrei să ascunzi. Adoptă ținutele într-o singură culoare și folosește-te de accesorii pentru a-ți colora ținuta mai mult. Nu opta pentru genți, brățări, coliere, inele de mărime mare. Atenție la inele și brățări: inelele masive scot în evidență degetele grăsuțe, cele subțiri lasă impresia că lipsește ceva, iar un mănunchi de brățări puse unele peste altele ar fi un dezastru la fel ca cele puse pe ambele mâini împreună cu ceasul. Alege accesorii de o mărime și cu o măsură potrivită.

NU purta haine cu imprimeuri mari și colorate deoarece acestea nu îți avantajează deloc silueta. Nu alege hainele colorate în zonele pe care vrei să le ascunzi, ci îmbracă zona pe care vrei să o scoți în evidență în culori vii, optând pentru culori închise în zonele mai puțin plăcute.

Chiar dacă vrei să fii mereu în tendințe, îmbracă-te numai cu ceea ce îți stă bine!

Adoptă stilul care ți se potrivește pentru a arăta minunat și pentru a te simți mereu frumoasă și atrăgătoare. Documentează-te înainte să mergi la cumpărături și inspiră-te de la vedetele cu forme pline și care investesc foarte mulți bani în stiliști care le ajută să arate spectaculos și să poarte mereu ceea ce li se potrivește.

Nu uita că trebuie să-ți iubești corpul și să-l tratezi ca pe un templu și sa îi dau acestuia valoarea pe care o merită.

Share.

Leave A Reply