Ce să porți când ești invitată la o nuntă

0

Acum că a început primăvara, a început odată cu ea și sezonul de nunți. Ținuta purtată la o nuntă trebuie aleasă în funcție de locul în care se desfășoară nunta, de anotimp și, bineînțeles, ținând cont de regulile de etichetă impuse într-o asemenea situație.

Alege o rochie de ocazie elegantă, plină de stil și rafinament în care să ai o apariție memorabilă!

Există câteva aspecte importante la care trebuie să fii foarte atentă atunci când ești invitată la o nuntă. Pentru a te putea bucura pe deplin de eveniment este foarte important să te organizezi din timp, astfel încât să nu iei decizii în grabă.

Alege să porți o rochie de nuntă impecabilă, care să te avantajeze și să fie la fel de frumoasă și peste ani, când te vei uita din nou la pozele de la petrecere.

Dacă pe invitație nu este specificat dresscode-ul, documentează-te în legătură cu locația nunții. Caută poze cu localul, astfel încât să alegi o ținută potrivită, nici prea elegantă dar nici prea casual.

În cazul în care nunta are loc în aer liber, într-o locație cu gradină sau piscină, automat ținuta ta nu va fi una foarte formală și îți poți permite variații de stiluri. La polul opus, dacă localul este unul elegant, alegerea rochiei trebuie să fie pe măsură.

Există câteva reguli de care trebuie să ții cont atunci când îți alegi ținuta pentru nuntă!

Nu purta alb

Chiar dacă rochiile albe sunt superbe, atunci când ești invitată la o nuntă trebuie să ții cont de stilul rochiei miresei și să eviți cu orice preț culoarea albă, ivory, cât și un stil foarte asemănător cu rochia miresei.  Ar fi bine ca rochia albă să rămână piesa de rezistență a miresei.

Un singur element sexy este suficient 

Nu este cazul să arăți prea multă piele. Indiferent cât de fabulos arăți, mireasa va dori ca toată atenția să fie îndreptată asupra ei. Încearcă să-ți accentuezi o parte a corpului de care ești mândră, în timp ce păstrezi o abordare modestă asupra celorlalte. Ținuta ta poate avea un detaliu sexy, precum un decolteu adânc, un tiv scurt, un spate decoltat sau o croiala body con, dar nu mai mult de unul.

Alege accesoriile cu grijă

Un colier prețios cu multe pietre poate fi acceptat pentru o nuntă, doar dacă restul ținutei este simplă, fără alte aplicații. În cazul în care porți un colier masiv, renunți la cercei, iar dacă cerceii sunt cei care ies cel mai mult în evidență, poți purta cel mult și o brățară fină sau un inel discret.

Poartă pantofi cu toc

Ideal ar fi să nu porți niciodată pantofi fără toc la o nuntă. Chiar dacă ai de gând să dansezi toată noaptea, pantofii fără toc nu prea merg cu o rochie formală. Dacă nunta e în aer liber, pe iarbă, încearcă o pereche de platforme. Dar pentru o cununie la malul mării, poți purta sandale plate cu aplicații din pietre la care poți renunța ușor pentru a rămâne în picioarele goale.

Ai grijă la coafură!

Cel mai bun sfat pe care îl poți primi atunci când vine vorba despre coafura la o nuntă este să alegi ceva lejer, care să reziste pe parcursul întregii zile. Poți alege să porți bucle lejere sau un coc dezordonat.

Vestimentația aleasă pentru nuntă trebuie să îți ofere o notă de eleganță, în timp ce îți păstrezi un stil cool, personal.

 

Share.

Leave A Reply