Chiloti push-up – posterior bombat, rotund și ferm

0

Mergi pe stradă și deodată privirea ți-e atrasă ca un magnet de posteriorul bombat, rotund și ferm al unei femei? Știai că atunci când bărbatul are în fața sa o femeie care este cu spatele la el, privirea îi țintuiește prima dată pe fesele femeii? Curburile acelea sunt extrem de atrăgătoare! Chiar și tu ai privit în acest caz într-acolo și probabil te întrebi cum de natura a fost atât de darnică cu ea, deoarece tu nu te simți cea mai norocoasă din acest punct de vedere. Sau poate ai slăbit prea mult și odată cu kilogramele nedorite s-au dus și formele apetisante ale feselor? Ori ai crescut cu idea că fundul tău nu e frumos și trebuie ascuns sub haine largi?

Aici intra in scena chilotii push-up (vezi aici modele si preturi)

Trebuie să îți împărtășesc un secret! Nu mama natură a creat acel posterior apetisant, și poate nici norocul sau timpul petrecut la sala de sport, ci creatorii de modă! Ei au sărit în ajutorul nostru, oferindu-ne prilejul să ne ridicăm și să ne mărim fesele, exact așa cum facem cu sânii când purtăm un sutien cu push-up.

chiloti-push-up

Chiloti push-up

Spui că nu ai timp să mergi mereu la tratamente corporale, să faci gimnastică sau să beneficiezi de masaj? Dar totuși îți dorești ca atunci când îți privești curburile dorsale să fii încântatăvezi aici modele si preturi de rotunjimea lor? Vrei ca rochițele să se așeze mai bine pe fund și să faci o impresie extraordinară atunci când ieși în oraș, indiferent de perechea de pantaloni pe care o porți?

E mai simplu decat ai putea crede: Încearcă chiloții push-up de aici!

chiloti-push-upÎi poți purta atât sub rochiile mulate, elegante, de seară, cât și sub cele din materiale vaporoase, sub pantaloni scurți sau sub cei office. Pe lângă faptul că formele-ți vor fi voluptoase, îți va plăcea atât de mult cum vei arăta cu noii chiloței, încât îți vei face timp să îți creezi fesele la care ai visat, prin exerciții speciale, și apoi să îți menții formele armonioase.

Fă-ți masaj în fiecare seară în zona feselor pentru a activa circulația sângelui în acea zonă, pentru a topi grăsimile și a tonifica mușchii fesieri. Stepper-ul modelează fundul! Pe lângă acestea, yoga ne oferă posturi corporale speciale pentru a ne tonifica mușchii fesieri.
Chiloții cu push-up au atașați 2 bureți din silicon, ce se pliază perfect pe linia feselor și care vor face ca fundul tău să arate bombat, ferm și ridicat.

Ai în vedere că pernițele lor nu se deplasează, ci se mulează perfect și rămân fixe, oferind un aspect natural. Sunt perfecți și pentru sezonul răcoros, deoarece te feresc de frig.
Partea cea mai frumoasă este că purtând chiloți cu push-up pui în practică ceea ce ai văzut sau ai citit în filmul/cartea Secretul: mentalizarea pozitivă! Ceea ce vezi în fiecare zi și este chiar o dorință din inimă, poate deveni cu ușurință realitate dacă ești perseverentă! Imaginea ta din oglindă, cu fesele bombate, sigur te va motiva să lucrezi în fiecare zi pentru a-ți împlini dorința și a nu mai depinde de artificii, pentru că, nu uita, în potențialitate le avem pe toate!
Mult succes îți doresc! Amintește-ți în fiecare clipă că ești foarte frumoasă!

 

 

 

Share.

Leave A Reply