Compleuri damă, de vară – comoditate si eleganta

0

Dragele mele, de această dată vreau să vă vorbesc despre compleurile de vară.

Evident, cu toate știm că atunci când alegem acest outfit, o facem mereu cu plăcere, datorită comodității și eleganței de care acesta dispune. Compleuri sunt o alegere excelenta pentru birou, la evenimente speciale, dar şi atunci când optăm pentru o ținută casual, dar cu o eleganță aparte.

vezi-pret-model

Zilele călduroase au venit, soarele ne încântă în fiecare zi şi, bineînțeles, că vara vine întotdeauna cu vacanțe, zile petrecute la plajă, multe petreceri şi…o mulțime de invitații la nunti, botezuri, cununii şi alte multe evenimente speciale din viața noastră.

În acest sezon plin de distracții de tot felul , trebuie să ne planificăm ținutele din timp, mai ales dacă vrem să avem apariții spectaculoase.

Compleurile ne fac viața mai ușoară. De ce? Fiecare dintre noi avem acele dimineți sau acele zile când nu avem timp sau nu avem dispoziția necesară să creăm un outfit perfect, să ne îndreptăm spre dulap şi să alegem acea piesă vestimentară perfectă fără niciun efort, plină de eleganță şi care să ne reprezinte.

Compleurile pentru birou

Este cald, soare, ne dorim să ne acoperim trupul doar cu materiale subțiri şi ușoare, dar în același timp să fim elegante? Compleurile de vară sunt alegeri excelente pentru ținutele de birou.

Alege pentru acest an, compleuri de vară în culorile vedetă ale anului: orhidee ametist, portocaliu cadmiu, roz cașmir, albastru tropical, verde măsliniu, stormy whether, galben muștar. Aceste culori vor reuși să vă încarce cu energie pozitivă, căci emană veselie, armonie şi vă vor ajuta să fiți bine dispuse şi să aveţi mult spor.

compleu birou

Compleuri de vară elegante

Fiecăreia dintre noi ne place să fim fermecătoare cu fiecare ocazie şi să arătăm perfect la fiecare eveniment sau petrecere specială care va rămâne mereu în amintirea noastră, în frumoasele albume pe care le vom răsfoi cu dorința de a retrăi acele momente memorabile, atât de speciale şi unice.vezi-pret-model

Alege compleurile elegante de vară pentru nunți, botezuri, cununii, zile onomastice şi petreceri elegante. Acestea ne vor ajuta mereu să arătăm fabulous, elegant şi ne asigură întotdeauna alegerea potrivită a vestimentație în raport cu evenimentul la care participăm.

compleu elegantCompleuri sexy

Vara ne permite să adoptam ținute sumare, sexy, provocătoare. Compleurile sexy sunt ţinutele care vor atrage cele mai multe priviri admirative şi o mulțime de complimente.

Chiar dacă adoram să fim admirate, trebuie să fim atente când anume alegem să optăm pentru aceste compleuri sexy. Ele pot fi purtate mai ales la mare, atât ziua cât şi seara, la petreceri sau plimbări pe faleză, în cluburi şi bineînţeles, putem sa le purtăm pentru persoana iubită, în intimitate.vezi-pret-model

Compleuri casual

Profită de orice ocazie să te simți minunat şi să arăți spectaculos. Dacă vrei să fii mereu elegantă, alege un compleu casual de vară în care să te simți confortabil. În funcție de model, iţi poţi completa ţinuta cu încălţăminte comodă, potrivită pentru compleul de vară pe care l-ai ales.compleu casual

Indiferent de ţinutele pe care le preferi, trebuie să ai mereu în vedere că hainele sunt acele lucruri care te pot ajuta să-ţi evidenţiezi, într-un mod elegant, acele părți ale trupului de care eşti mândră şi mulţumită. Stilul vestimentar pe care îl alege fiecare dintre noi, ne reflectă personalitatea, calităţile, dar în acelaşi timp, poate scoate în evidență anumite defecte pe care le avem, stările noastre interioare şi nu în ultimul rând, intențiile noastre în funcţie de ceea ce vrem să exprimăm prin vestimentaţie.

Alegeți mereu ceea ce vi se potrivește, optați pentru eleganță, feminitate şi mister.

 

Share.

Leave A Reply