Costum de baie brazilian – stil plin de farmec și culoare

0

plajaVara s-a făcut deja simțită de ceva vreme iar vara înseamnă soare, vacanță, mare, plajă… Cu gandul la mare… ce poate fi mai frumos decât să stai relaxată pe un șezlong, la plajă, cu un pahar de limonadă în mână… Deci… să ne pregătim de vacanță!!!

Iar unul dintre cele mai importante accesorii de vacanță este costumul de baie! Cu siguranță că ai putea să porți și anul acesta costumul de baie de vara trecută, dar știu sigur ca ai prefera unul nou, mai ales că reducerile se fac deja simțite.

În alegerea costumului de baie, ca în alegerea oricărui articol vestimentar, sunt câțiva pași de urmat; la urma urmei, scopul e să ne simțim bine, relaxate, feminine, strălucitoare!

Îslip-braziliann primul rând trebuie să știi ce model de costum de baie ți se potrivește cel mai bine, ce preferi din punct de vedere al stilului vestimentar, în funcție de conformația corpului, în funcție de culorile și nuanțele de culori preferate… ce , cum și cât vrei să arați… ce si cât vrei să transmiți! Și, pe lângă toate acestea, să rămâi originală, să nu constați ca fata care se așează lângă tine pe plajă are unul identic. Detalii precum urmele de bronz, dimensiunea slipului, forma cupelor de la sutien, cu sau fără bretele, modalitatea de închidere a părții de sus sunt și ele foarte importante, uneori chiar decisive. Ce mai, o adevărată provocare indiferent de siluetă!

slip-brazilianUnul dintre modelele care se mențin și anul acesta în trend sunt costumele de baie cu slip brazilian:  un stil plin de farmec și culoare, cu imprimeuri florale sau fantezie – nu ai cum să nu le adori.

Modelul slipului de tip brazilian atrage, poate, cele mai multe priviri și multe complimene. Sunt super comode, confortabile și lejere; o multime de emotii pozitive, diversitate si frumusețe.

Culori puternice și stridente ne conturează și evidentia personalitatea ; combinațiile culorilor puternice sunt in voga anul acesta deci nu le evitați.

Caută costumul de baie care este pentru tine, caută-l până îl găsești! Dacă vei fi îndrăgostită de costumul tău, asta se va vedea în dispozitia ta! Și asta din prima clipă, și nu doar după ce te bronzezi.

În plus, atunci când te simți bine în costumul tău, parcă nici nu mai contează așa tare ca părul nu iți stă așa bine, că ești prea albă sau că ai 1-2 kilograme în plus!

Slipul tip brazilian e cel nici tanga nici normal- avantajează pe toata lumea, in plus te face să te simți ca in poveste: nici prea îmbrăcată, nici prea dezbrăcată.

Dacă vrei să faci senzație pe plajă, e cea mai bună alegere!

costum-de baie-brazilianAcest model de costum de baie este inspirat de plajele braziliene de la Copacabana și e greu de crezut că va fi lăsat vreodată deoparte de designeri vestimentari.

Costumul de baie: o provocare si o alegere. Și alegerea le aparține doar femeilor extrem de îndraznețe care știu ce își doresc.

Orice costum de baie vei alege, îți doresc o vacanță frumoasă, în care să te relaxezi cu adevărat!

 

Share.

Leave A Reply