Costume de baie la modă în 2018

0

În curând vine și mult așteptata vară, când toată lumea se gândește la plajă evadeze pe o plajă pentru relaxare. Când îți alegi modelul costumului de baie, trebuie  ai în vedere și silueta ta. Costumele de baie la modă în 2018 te vor face  ai încredere în tine, indiferent de silueta, sunt croite special pentru a ascunde imperfecțiunile.

Costumele de baie sunt elementul verii cel mai admirat de către soare. Alegerea unui costum de baie este poate cel mai important lucru atunci când mergi la bazin sau într-un concediu într-o zonă călduroasă.

Costumele de baie pot să fie unibody – într-o singură bucată sau în două piese – top și chilot. Pe sub ele nu se poate ascunde absolut nicio imperfecțiune, dar în schimb, ele pot foarte ușor să ofere o iluzie optică a perfecțiunii și a prezenței unui corp perfect.

Costumele de baie sunt cele care îți vor aminti cât de sexy și de frumoasă poți să fii. Nu pune nicio secundă la îndoială corpul tău, cu un costum de baie potrivit, acesta va arăta perfect pentru a întoarce privirile curioase ale bărbaților.

Top-ul unui costum de două piese este foarte ușor de combinat sau folosit pe sub haine transparente vara, lăsând astfel impresia că ești oricând pregătită pentru soare și apă.

În sezonul estival, și nu numai, costumele de baie sunt o piesă esențială. Costumul de baie este un element notoriu personal, capabil să arate mult mai mult decât pielea. Personalitatea este întotdeauna evidenta în alegerea unui costum de baie.

Iată care sunt tendințele în materie de costume de baie pentru anul 2018!

Costume de baie întregi, dintr-o bucată

Printre costumele de baie întregi, dintr-o piesă, modele sexy cu decolteu profund și tăieturi mari pe șolduri în stilul anilor ’80 sunt foarte relevante. Designerii îndeamnă la dezgolirea impresionanta a unor părți ale corpului prin intermediul decupajelor provocatoare.

Costume de baie retro, cu talia înaltă

O tendință care a marcat epoca anilor ’80 și începutul anilor ’90. Costumele de baie retro, cu talia înaltă. Acest tip de costum de baie pune în evidență silueta, deoarece prelungește vizual picioarele.

Costume de baie cu efect push up

Costumele de baie cu efect push up sunt la fel de căutate ca întotdeauna, datorită efectului care le dă numele, extrem de apreciat de sexul masculin, când este purtat de cel feminin.

Costume de baie cu imprimeuri în dungi

Imprimeurile în dungi au fost prezente în majoritatea colecțiilor costumelor de baie 2018, atât în costumele de baie dintr-o piesă cât și din două. Au fost văzute imprimeuri în dungi din cap până în picioare sau doar la capete. Costumele de baie întregi ascund burtica, iar cele cu imprimeuri în dungi verticale subțiază silueta și te fac să arăți atât de bine și mult mai slabă, inclusiv pe plajă.

Costume de baie cu șireturi și legături

Un alt succes fierbinte al viitorului sezon sunt costumele de baie, cu o varietate de tot felul de benzi înguste, legături și șireturi care sunt situate în diferite părți.

Costume de baie cu mâneci lungi

Costumele de baie cu mâneci lungi sunt la fel de sexy  orice costum. Perfecte pentru a merge la piscină în sezonul rece.

Cât despre gama de culori, culorile cele mai relevante pentru designeri sunt nuanțele metalice – auriu și argintiu, precum și roz, albastru, bej, negru și turcoaz.

Alege modelul de costum de baie care ți se potrivește! 

 

Share.

Leave A Reply