Costume de baie mărimi mari – unde le gasim si cum alegem

0

Săptămâna trecută am fost la cumpărături cu o foarte bună prietenă. Aveam o listă foarte restrânsă de achiziționat; de fapt, doream un singur lucru: un costum de baie potrivit pentru o plinuta ca ea. Prietena mea este foarte frumoasă: natura a înzestrat-o cu forme rubensiene: coapse voluptoase, sâni mari și plini care nu trec niciodată neobservați, șolduri proeminente însoțite de o talie ce face ca forma trupului să poată fi trecută cu ușurință la categoria clepsidră.

Am petrecut jumătate de zi străbătând magazinele, atât pe cele specializate în produse de lenjerie intimă (despre care gândeam noi că ar trebui să cunoască foarte bine forma trupului uman și să creeze produse care să îi scoată în evidență atuurile și frumusețea), dar și pe cele generale, care abundă, de asemenea de oferte din cele mai diverse.

Cum ne-a prins ora 22:00 în magazine, nu am reușit să cumpărăm nimic în acea zi, dar am reușit să ne fie extrem de clar care e forma potrivită pentru un costum de baie mărime mare. Astfel, am înțeles că există cupe din care sânii ies cu ușurință, după câteva sărituri și aplecări, acolo, în cabina de probă. Femeile mai jucăușe, cărora le place să joace volei pe plajă sau în apă, sau să facă câțiva pași mai sprinteni când ies din apă până ajung la păturică – știu la ce mă refer.
Oferta sutienelor este foarte variată în ceea ce privește forma: am întâlnit modele cu decolteuri rotunjite, sau în V, cu diverse întărituri, cu sârmă sau fără – ceea ce îți oferă o anumită libertate în a alege forma potrivită pentru mărimea sânilor tăi. Mai ales că poți găsi multe variante în care poți comanda, de exemplu, slipi o mărime mai mare și sutien – mărime mai mică decât ai fi găsit la o ofertă cu mărimi prestabilite – acum poți să jonglezi cum vrei tu cu mărimile.

Nu uita că atunci când îți cumperi un costum de baie pentru plinute, trebuie să găsești echilibrul perfect dintre culoarea care îți place și care se potrivește nuanței tenului tău, stilul și croiul care îți place cu cel care îți pune cel mai bine în evidență formele, materialul care te avantajează și cel care îți place la atingere.

Nu a zis nimeni că e o provocare ușoară să alegi costumul de baie! Majoritatea femeilor au emoții că vine vară și trebuie să își dezvăluie misterele trupului la plajă sau la piscină!

Costumul de baie trebuie să te reprezinte și să îți aducă un plus de frumusețe! Alege-l pe cel pe care îl placi cel mai mult! Care te face să îl îmbraci cu îndrăzneală și încântare!
Nu contează că este vorba despre un costum de baie în două piese, sau de unul modelator, de unul tankini sau de unul tip rochiță!

cb 1 rochie 1De exemplu, poți alege un costum de baie rochie, dacă ai sânii cupa B: culoarea rochiței este plăcută, dulce, materialul este modelator. Iar rochia este însoțită de un slip. Nu contează dacă și sutienul și chilotul sunt de aceeași culoare, sau sunt cu imprimeuri florale, sau cu imprimeuri geometrice cu nuanțe mai strălucitoare decât razele soarelui! Și nu contează nici care sunt tendințele modei!

Contează să te simți extraordinar de feminină cu trupul tău fix așa cum este el, cu formele lui încântătoare și hrănitoare și cu costumul de baie pe care îl porți și care îți scoate în evidență talia, care îți acoperă surplusul de grăsime de pe coapse, care îți modelează atât de frumos sânii mari!

 

cb 2 tankini 2Mai sus am trecut în lista opțiunilor pe care le ai și tankini-ul.

Arată foarte bine, se potrivește perfect femeilor cu forme voluptoase, inclusiv prietenei mele despre care îți povesteam! Cu așa formă a cupelor, sânii vor sta liniștiți la locul lor oricât de zglobie vei alege să fii la plajă!

 

 

 

cb 3 chilot talie inalta

Eu personal sunt adepta slipului cu talie înaltă: arată foarte bine, scoate perfect în evidență talia, ascunde colăceii, și nu face urme sau taie rotunjimile șoldurilor așa cum fac chiloții cu talie joasă.

 

 

 

 

 

cb 4 modelator4Și cel de pe urmă, dar printre primele alegeri ale femeilor ce caută costume de baie mărimi mari – modelul costumului de baie întreg – varianta perfecta pentru femeile care nu vor să aibă emoții că li s-ar putea zări de sub tăietura slipului o parte a trupului de care nu sunt mulțumite!

 

 

 

 

Sperăm ca ți-am fost de ajutor în găsirea costumului de baie care să te reprezinte și să te facă să te simți ca o regină atunci când îl porți!

Share.

Leave A Reply