Costume de baie modelatoare

0

costume-modelaroare1

Costumele de baie modelatoare, dau corpului shape-ul ideal, creând o silueta plăcută și subțiind talia. Atunci când vrei sa arăți bine pe plajă și ai o conformație corporală mai plinuță acest costum de baie creat din materiale elastice și anumite întărituri care micșorează bustul te poate ajuta să arăți excelent.

 

Costumele de baie întregi modelatoare  au croiuri interesante, stilate, în acest sezon purtându-se culorile vii, cu imprimeuri în părțile laterale sau cu imprimeuri abstracte pe întreg costumul, ce creează o iluzie optica pentru un corp perfect modelat.

Aceste costume sunt rafinate și senzuale, pline de feminitate. Arată minutat purtate pe plajă împreună cu pălării de soare, ochelari de soare, genți de plajă, brățări și coliere.

Încearcă să potrivești culoarea costumului de baie cu cea a tenului, să alegi o mărime în care să te simți confortabil și vei avea parte de un look perfect pentru o zi plăcută de plajă.

Gama de modele și culori este deosebit de bogată în acest sezon astfel că vei găsi ceva potrivit și pe gustul tău. Întrând în magazinele online vei putea găsi colecții întregi de costume de baie modelatoare de foarte bună calitate, modele superbe din care îți poți alege unul elegant pentru această vară.

costume-modelatoareOdată cu venirea verii ne dorim cu siguranță să arătăm bine atunci când o sa ajungem la mare sau la piscină. Costumul de baie trebuie ales cu mare atentie în funcție de micile imperfecțiuni ale corpului. Ideal ar fi să urmăm câteva din sfaturile de mai jos pentru a ne alege costumul perfect.

Deși multe dintre noi nu ar arăta deloc rău într-un costum de baie din doua piese, te poți simți mult mai încrezatoare și mai sigură pe fizicul tău purtând costume de baie întregi modelatoare.

Atunci când alegi costume de baie întregi, în special cele modelatoare, trebuie să fi atentă la anumite lucruri:

– materialul să fie de bună calitate;

– sutienul să fie puțin buretat; în cazul în care ai un bust generos bureții nu sunt necesari;

– pentru ca sânii să pară mai mari costumul de baie întreg modelator ar trebui să aibă exact sub cupe o bandă de susținere;

– dacă vrei să atragi atenția asupra bustului și în același timp să distragi atenția de la zona abdomenului alege costume de baie întregi modelatoare cu un print draguț sau în culori îndrăznețe în partea superioara și culori închise în partea de jos.

Costumele de baie întregi sunt ideale pentru femeile cu imperfecțiuni ale corpului foarte vizibile, acestea maschează foarte bine zona abdominală.

Dar nici cele din doua piese nu sunt de ignorat…

costume-modelatoare3Costumele de baie din două piese  sunt recomandate femeilor cu imperfecțiuni minore, în special în zona inferioară a corpului care nu se poate masca atât de bine. Sutienul se alege în funcție de mărimea sânilor, pentru femeile cu sâni mici se recomandă un sutien destul de încărcat, de culoare deschisă, având diferite modele si chiar inserții gen flori 3d sau alte modele feminine.

 

costume-modelatoare2Pentru femeile cu sânii mari alegerea sutienului nu este o problemă, dar la alegerea slipului trebuie să se evite culorile deschise în favoarea celor închise, iar modelele nu trebuiesc în nici un caz să fie pe suprafața orizontală ci verticală. Se recomandă alegerea unui model simplu cu dungi verticale astfel încât să pari mai înaltă și mai slabă decât ești în realitate.

In general, încearcă să eviți culoarea alb chiar dacă cele închise atrag căldura mult mai mult. Nu renunța să te simți bine în pielea ta, toată lumea trebuie să se bucure din plin de frumusețile vieții chiar dacă nu arată asemeni unui top model!

 

 

 

Share.

Leave A Reply