Costume de baie sexy – cum le alegem in functie de corpul nostru

1

Suntem inca in anotimpul hibernal (mai avem o luna pana cand vom intra in primavara), insa deja multi se gandesc cu drag la zilele frumoase de vacanta care vor urma in anul care abia a inceput, incepand cu lunile aprilie-mai.

Si cum pentru majoritatea oamenilor (cel putin pentru cei care traiesc in regiunile temperate sau reci), vacanta este sinonima cu litoralul, probabil ca este timpul sa vorbim despre costume de baie.

In cazul in care nu sunteti adepti ai naturismului, pe cale de consecinta nu va expuneti trupul nud razelor soarelui, aveti nevoie, intotdeauna, de un accesoriu pe care, daca vreti sa va sporiti sansele de va petrece insotiti vacanta, e bine sa fie ales din segmentul de costume de baie sexy.

Pentru barbati nu exista o gama foarte variata (nici n-ar avea de ce, fiindca oricum nu ei sunt sexul frumos), asa ca acolo alegerea e mai simpla, se rezuma la dimensiuni (care intr-adevar conteaza si aici) si (intr-o mica masura) la culori. Daca un barbat are o pereche de bermude comode si nu sunt culoarea roz, e fericit. Iar daca bermudele respective nu atarna sub o burta care inghite bere dupa bere, chiar are sanse sa aiba un pat cald, mai devreme sau mai tarziu.

Despre costumele de baie pentru femei, insa, se pot scrie romane fluviu, numai daca ne referim la croiala. Cele mai sexy pot parea clasicii tanga, care arata aproape tot ce e de vazut (uneori chiar mai mult decat ne avantajeaza), insa trebuie sa intelegem ca barbatii (macar unii dintre ei, cei mai stilati o idee), sunt atrasi destul de mult de mister, de fruct oprit, ca atare putem deveni mult mai atragatoare daca ascundem si lasam doar sa se ghiceasca nurii feminini care atrag privirile.

Alegerea modelului il vei face in functie de particularitatile anatomice ale corpului tau.

Spre exemplu, costumele de baie intregi modeleaza talia si ascunde micile imperfectiuni, fiind si mult mai sigure pentru situatiile in care este nevoie (valuri mari, jocuri acvatice etc). Pentru cele dintre noi care sunt mai plinute, un pareo poate face minuni.

Daca insa ai lucrat toata iarna la sala, ai patratele pe abdomen si o talie de viespe, acum este momentul tau de glorie! Imbraca un costum de baie cat mai sumar, sexy pentru corpul tau lucrat indelung, si bucura-te de rezultatele muncii tale; rasplata nu se va lasa asteptata, sigur vei atrage toate privirile si vei fi decretata regina plajei.

 

Share.

Un comentariu

Leave A Reply