Costume de baie Victoria Secret

3

Odata cu sezonul estival ce a inceput sa isi faca simtita prezenta, multe femei viseaza la o tinuta ideala pentru plaja. Costumele de baie devin un articol vestimentar indispensabil vara si orice femeie ar trebui sa se preocupe de gasirea celui potrivit. Chiar daca magazinele au oferte greu de trecut cu vedere nu trebuie sa uitati de costumele de baie oferite de Victoria Secret.

Victoria’s Secret este o linie de produse pentru femei foarte populara, in cadrul caruia sunt proiectate haine menite sa ofere o infatisare sexy intr-o forma sau alta. Costumele de baie regasite in cadrul magazinelor de specialitate sunt un amestec de rafinament si sex-appeal toate intr-un singur tip de imbracaminte, o modalitate de a face costumele de baie pe cat posibil de frumoase, in tot acest timp oferind un look extrem de seducator.

Aceasta este cu adevarat o arta pe care Victoria Secret si-a insusit-o. Imbracamintea oferita, in acest caz costumele de baie sunt uluitoare, fiecare piesa oferind ceva aparte si unic. Cu atat de multe modele si stiluri va va fi foarte usor sa gasiti ceea ce va place, chiar sa aveti mai multe lucruri diferite ce le puteti schimba in functie de preferinte.

 


victorias-secret-2014 victorias-secret

Si pentru a face visele sa devina realitate, este timpul sa cumparati un un nou costum de baie care va ofera o infatisare deosebita, marca Victoria Secret. Pentru a putea opta pentru costumul de baie potrivit, va oferim un ghid rapid care ofera informatii despre costumul de baie Victoria Secret ideal pentru voi.

Forma corpului

Secretul pentru a etala un look perfect pe plaja este alegerea unui costum de baie ce se muleaza bine pe forme. Victoria Secrets are solutii pentru toate tipurile de corp. Pastrati in vedere forma si numarul de kilograme si abia apoi cautati un costum.

Daca corpul vostru este unul drept – nu are forme proeminente si nici un bust foarte mare, optati pentru print-uri mai pline si dungi orizontale. Alegeti costume de baie cu push up pentru a accentua bustul. Evitati purtarea dungilor verticale, deoarece acestea dau o iluzie de corp chiar mai subtire.

Forma de para – din moment ce femeile cu acest tip de forma au posteriorul mai accentuat, alegeti un costum de baie Victoria Secret care pune accentul pe bust, astfel va fi creat un echilibru intre cele doua parti.

Forma de clepsidra – femeile care au un corp in forma de clepsidra sunt cele mai norocoase deoarece trupul lor tinde spre perfectiune. In acest caz indicate sunt costumele de baie Victoria Secret cu decolteu adanc sau costumele de baie intregi.

Forma de mar – avand un corp in forma de mar inseamna ca nu exista o proportie corecta de-a lungul zonei care include talia si burta. Cautati costume care au printuri diagonale si cusaturi de-a lungul laturilor. Alegeti culori solide deoarece acestea ajuta in a da o iluzie de inaltime si un aspect elegant.

Bust proeminent – doar pentru ca aveti zona bustului plina nu inseamna ca nu veti gasi articolul de imbracaminte Victoria Secret care sa vi se potriveasca. Exista diverse modele care ajuta la minimizarea bustului si echilibrarea formelor corpului.

Daca sunteti in cautarea costumului de baie ideal ce va poate ajuta sa aratati foarte bine, puteti incerca fara probleme solutiile oferite prin costumele de baie Victoria Secret.

costume-baie-victorias-secret-2014 victorias-secret-albastru
In cadrul colectiilor oferite gasiti mai multe linii vestimentare, care sunt adaptate la diferite tipuri de femei si totodata pentru a fi mai usor de selectionat fiecare poseda denumiri care ar putea sa incadreze costumul de baie intr-o nisa special creata pentru a pune in valoare frumusetea unui femei. Nu ezitati sa incercati culori indraznete, pline de luminozitate si viata, ideale pentru a saluta sezonul de vara.

Share.

3 comentarii

  1. Pingback: Costume de baie Jolidon - Colectii lansate la Paris - FitFashion.ro

  2. Hmm, cred ca acest post nu doar ca mi-a incanta ochii in mod deosebit, dar sunt de parere ca a pus punctul pe i atunci cand a vorba despre femeile cu corpul in forma de clepsida.
    Insa sa fiu sincer cred ca, aceasta fizonomie este slabiciunea mea motiv pentru care pot spune ca sunt indragostit de vestimentatia oferita de catre Victoria Secret.

  3. Odata cu timpul unele aspecte nu vor mai fi frumoase, deasta consider ca este tare bine sa ne rasfatam fiecare in parte iubita tot mai mult cu cele mai faine tinute:).

Leave A Reply