Cum să porți albul iarna

0

Un sezon sumbru și rece nu înseamnă adoptarea unui stil vestimentar bazat pe culori închise. În loc să aștepți sezonul de primăvară, poți purta cu ușurință articole vestimentare albe și iarna. Albul poate fi purtat pe tot parcursul anului, atâta timp cât știi să alegi hainele din ținută.

Puloverele pufoase, albe, nu trebuie să lipsească din garderoba ta în această iarnă!

Puloverele supradimensionate și rochiile pulover colorate în alb sunt un must-have pentru această iarnă. Multe fashioniste celebre le poartă cu fuste asimetrice midi și cizme îndrăznețe.

Cizmele și ghetele albe sunt și ele în tendințe. De la botinele până la nivelul gleznei și până la cizmele peste genunchi, aceste încălțări se vor încadra perfect în cele mai multe ținute pentru iarnă.

 

Îmbrăcămintea exterioară albă este una dintre cele mai simple moduri de a purta această tendință de culoare.  Poți opta pentru un palton alb, o geacă albă la modă sau o haină călduroasă de iarnă în această culoare neutră. Iar în cazul în care acest look nu ți se pare suficient de interesant, atunci alege o haină albă cu un imprimeu interesant.

 

Hainele albe sunt una dintre cele mai interesante propuneri vestimentare pentru sezonul rece. Pe cât de interesante par, pe atât de curajoase sunt. Dacă vara, albul este o constantă în vestimentație, iarna este considerat o alegere atipică.

O ținută cu piese albe sau chiar una all-white reprezintă o adevărată declarație de stil!

Stilul all white cuprinde întreaga paletă cromatică ce se învârte în jurul albului. Adică, într-o astfel de ținută poți insera și elemente în nuanțe de maro deschis, bej și crem. Ca regulă, este bine să ai grijă la nuanțele de alb pe care le folosești într-o ținută. Prea multe nuanțe diferite pot crea o ținută greșită, de aceea este indicat ca piesele vestimentare să fie cât mai apropiate ca nuanță.

Albul e pretențios, de aceea evită materialele ieftine, care se învechesc și se îngălbenesc repede. Alege-le pe cele nobile și de sezon. Lână, cașmir, velur, blană, denim. Nu uita de dantela albă, ce aduce întotdeauna o notă de romantism.

Dozează volumele

Dacă negrul subțiază, albul are tendința să îngroașe silueta. Atunci când te hotărăști să ieși cu un mantou alb din blană, evită să porți o fustă lungă și mizează mai degrabă pe un pantalon strâmt sau o fustă creion.

Joacă-te cu nuanțele

Folosește albul monahal sau crem, albul porțelan chinezesc, metalizat, albul lăptos și bejul cojii de ou. Nicicând albul nu a avut atâtea nuanțe!

Creează contraste

Combinația clasică alb-negru este încă în trend și în această iarnă. Unei rochii negre i se potrivește de minune un mantou alb buclat.

Un alt truc pe care îl poți încerca atunci când porți o ținută albă este să porți o curea șic în jurul taliei.

Cu o ținută formată din articole vestimentare albe poți face aspectul de alb intenționat prin purtarea lor. Poartă un pulover alb cu o fustă albă și o pereche de pantofi cu toc alb cu negru. În toate ținutele trebuie să fie un amestec de creație,eleganță și confort.

Share.

Leave A Reply