Veste damă-imitație blană

0

Vesta a devenit o piesă de rezistență a garderobei. Din stofă, din piele sintetică, denim,  tricotată sau din blană ecologică, vesta este prezentată în majoritatea colecțiilor sezonului de toamnă. Este unul dintre cele mai versatile articole vestimentare pe care le poți deține, așa că nu ezita să o porți. Vesta este totodată și una dintre cele mai bune investiții ale tale, deorece continuă să reapară în colecțiile fashion.

Pe cât de trendy sunt, vestele nu sunt piesele vestimentare cel mai ușor de purtat și în mod obișnuit nu se regăsesc în garderobele noastre. Adesea ne par prea pretențioase și prea dificil de integrat în ținute.

 

Când și unde se poartă vesta? 

Practic, oricând. Vesta face parte dintr-o ținută de zi, ea poate fi purtată ca haină de exterior sau ca parte componentă a unei ținute casual, de interior.

Vestele tricotate  pot fi purtate atât iarna, confecționate  dintr-un tricot  mai des, peste cămăși și pulovere mulate cât și vara, confecționate dintr-un tricot mai larg, cu găuri sau chiar franjuri, peste maieuri sau tricouri.

Cum? 

Puteți transforma o vestă din catifea sau o vestă scurtă din blană ecologică într-o inedită piesă vestimentară de seară, dacă o purtați peste o rochie de mătase și o asortați cu bijuterii de efect.

Vesta pufoasă de toamnă-iarnă nu este un obiect vestimentar ușor de purtat. Accesoriile greșit alese determină multe femei care dețin un bun-simț al modei să se ferească de a purta vestele pufoase de toamnă-iarnă. Totuși, alese cu stil, vestele pot completa chiar și o ținută elegantă. O vestă bine aleasă vă va feri de frig și nu veți trece neobservată în acest sezon.

vesta-toamna-1

Problemele pe care le pune vesta țin mai degrabă de posibilitatea de a o asorta într-un mod plăcut cu alte elemente vestimentare. În general, vestele lungi, de exterior merg foarte bine dacă sunt în contrast cu nuanța hainelor purtate pe dedesubt. Pentru că se anunță temperaturi din ce în ce mai scăzute, vă recomand achiziționarea unei veste-imitație blană, obiect vestimentar la modă.

vezi-modele-preturi

Nu trebuie să scoatem toți banii pe care îi avem atunci când cumpărăm o vestă. Putem găsi modele care arată bine la prețuri decente. Este recomandat ca vesta să fie cât mai simplă, fără fermoare fără sens, fără prea multe catarame, fără prea multe buzunare. Totodată este important să alegem un material de calitate.

 

O altă tendință este aceea de a purta cureaua sau centura peste vestă. Creează un efect interesant, reduce volumul și definește talia. Cureaua subliniază linia taliei și face ca vesta să se integreze mai bine în întreaga ținută. Se poartă mai ales centuri subțiri și relativ largi, care să nu strângă prea tare talia.

vesta-curea

Dacă vestele lungi nu sunt ceva la care să vă gândiți cu încântare, puteți opta în egală măsură pentru alte croieli. Vesta scurtă, ușor masculinizată este și ea la modă. Se poate purta în stilul clasic, cu cămăși sau cu pulovere subțiri. vesta-si-camasa

În ceea ce privește culoarea vestei, tendința favorizează negrul, griul, în general nuanțele monocromatice care creează un contrast cu restul ținutei. Pentru un outfit reușit puteți încerca o ținută vestimentară cu o vestă cu un imprimeu tip leopard sau o vestă din blană artificială cu piele ecologică.

vesta-leopard-2

vesta-blana-artificiala

 

Versatilitatea vestei este demonstrată de faptul că a fost purtată până și pe covorul roșu. Așadar, puneți-vă creativitatea la contribuție și înnoiți-vă garderoba cu o vestă!

 

Share.

Leave A Reply