Haine Bershka – Preturi, caracteristici

2

Brand detinut de aceeasi companie care are in dezvoltare si alte label-uri bine prinse in lumea modei cum ar fi Zara si Mango, oferind haine Bershka, intregi colectii care contribuie la dezvoltarea individualitatii tinerilor, oferind idei de modele si design-uri pentru orice situatie sau eveniment.

Bershka a fost infiintat in anul 1998 ca un nou brand al carui scop a fost de la bun inceput acela de a oferi un nou format comercial interesant si trendy venit ca raspuns la o cerere tot mai mare din partea publicului tanar dornic de a vizita magazine create special pentru a etala produse ce se incadreaza in cele mai recente tendinte din lumea fashion.

 

bershka
vezi-pret-model

 

Despre hainele Bershka

Hainele Bershka se evidentiaza de celelalte stiluri, modele, tedinte si cerinte prin simplul fapt ca sunt rezultatul unor cerinte venite din partea publicului. Schimbarile cerute de cumparatori sunt luate in seama si drept rasplata pentru atentia acordata, in cel mai scut timp posibil apar in magazin produse noi menite sa satisfaca si cele mai pretentioase gusturi. Modelele incluse in fiecare campanie sunt create exclusiv de catre echipe de proiectare Bershka, inspirandu-se din tendintele pietei si desigur preferintele clientilor, existand lanturi de magazine care actioneaza ca un canal eficient de comunicare.

Persoanele care apreciaza hainele Bershka sunt tineri curajosi, inspirati de spiritul de aventura care incearca sa urmeze ultimele tendinte din moda. Sau altfel spus este vorba de tanarul modern caruia ii place muzica, retelele sociale si care foloseste in mod constant telefoane mobile.

 

colectia-bershka

vezi-pret-model

 

Caracteristicile hainelor Bershka

Magazinele Bershka sunt impartite in mai multe domenii bine diferentiate, fiecare departament iesind in evidenta printr-un merchandising unic din punct de vedere vizual, ce include mobilier, stil, crearea de spatii diferentiate, fiecare interior vizand un anumit profil de client.

Hainele Bershka se concentreaza pe cele mai recente noutati din moda si tendinte actuale. Creatiile sunt destinate atat femeilor cat si barbatilor, pentru fiecare dintre acestia existand linii de creatii foarte armonios dezvoltate. In plus fata de stilurile cele mai actuale in imbracaminte, aceasta marca include si o sectiune larga de haine din denim, precum si modele de haine de seara sau pentru un look casual ideal pentru a fi purtat zi de zi.

Colectiile masculine se adapteaza celor mai recente tendinte care satisfac preferintele barbatilor. Hainele casual reflecta in mod clar ceea ce se intampla in lumea de sport si moda, tocmai din aceasta cauza le gasiti cu preponderenta. Bershka prezinta, de asemenea, haine create in cooperare tematica cu alte marci.

Modele elaborate pentru tineri sunt deosebite deoarece incearca sa aduca cate ceva din universul specific varstei: vedete rock, personaje din desene animate plus alte motive de acest gen. Printuri cu texte diferite, sunt adesea folosite in aceste colectii.

In plus fata de haine, modele Bershka ofera de asemenea o gama larga de incaltaminte si accesorii.

 

bershka-vara

De fiecare data cand treceti prin aceste magazine veti gasi elemente vestimentare irezistibile. Bershka ofera o varietate de haine simple si placute mai ales pentru doamnele si domnisoarele care isi doresc o noapte in tumultul orasului, sau pur si simplu doar pentru a se imbraca cu stil pe parcursul unei zile, fapt care ofera o stare de bine.

Varsta este un factor important in alegerea acestui tip de haine, iar piesele oferite sunt edgy si ofera stiluri ideale pentru orice ocazie sau gust. Daca aveti nevoie de anumite haine special create pentru cluburi sau doar pentru a face o declaratie cu privire la utilmele tendinte din moda, Bershka este locul potrivit.

Varietatea hainelor asigura marimi pentru toate tipurile de corp, iar preturile sunt acceptabile atat pentru articolele vestimentare cat si pentru cele de incaltaminte, deci nu ezitati sa incercati aceasta marca surprinzatoare.

 

Share.

2 comentarii

  1. Sunt putin in ceata, poate din cauza ca reprezint sexul tare cum se zice, insa hainele Bershka reprezinta mixul dintre majoritatea hainelor scurte sau mai exact cum sta treaba?

  2. Astfel de haine imi mainteste de faptul ca trebuie foarte mult sa cautam ceva ce se numeste incantare:)) si anume domnioare tinere sau femeie dornice sa poarte astfel de haine.

Leave A Reply