Lenjeria modelatoare – piesă obligatorie în dulapul unei plinuțe

0

Întotdeauna femeile și-au dorit să aibă o siluetă de invidiat și toate detestăm atunci când nasturii de la pantaloni nu ne mai ascultă. Alternative sunt destule, însă cea mai populară soluție o reprezintă modelele de lenjerie modelatoare.

Lenjeria modelatoare te poate face să arăți mai slabă și mai elegantă într-o rochie de cocktail, ținuta de birou sau chiar blugi și un tricou. Dacă nu ai mai încercat lenjeria modelatoare până acum, s-ar putea să ai o surpriză și să descoperi că te face să arăți destul de diferit. Beneficiul unor astfel de piese vestimentare este că maschează surplusul de grăsime prin materialul strâmt, sculptând pur și simplu alura corpului nostru. Într-adevăr, sunt ideale atunci când vrem sa impresionăm într-o rochie de cocktail mulată, fără să ne facem griji că lăsăm la vedere câțiva colăcei inestetici. Nu trebuie să alegi o lenjerie modelatoare prea strânsă, ci una de calitate și eficientă.

Există diferite modele de lenjerie modelatoare, pentru mai multe tipuri de siluetă, pentru a veni în ajutorul a cât mai multe femei. Astfel, poți găsi chiloți de modelare cu talie joasă sau talie înaltă, fără cusături, care nu sunt vizibili pe sub rochiile/fustele strâmte, din materiale subțiri sau chiloți tip pantaloni scurți care strâng și coapsele. Atunci când alegi un model de lenjerie modelatoare, trebuie să iei în calcul și ținuta pe care vrei să o porți, dar și silueta ta și efectul pe care dorești să îl obții. Dacă dorești un efect pentru talie și abdomen, atunci alege un slip clasic, decupat ca un chilot obișnuit, dar cu talie înaltă. Dacă vrei să obții coapse mai ferme, atunci optează pentru lenjeria tip pantaloni scurți. Dacă vrei un efect pe toate aceste porțiuni, atunci alege un model care să acopere coapsele, dar și abdomenul și talia.

Rolul lenjeriei modelatoare este să țină sub control anumite imperfecțiuni. Poți alege în funcție de problema care te nemulțumește, iar articolul pentru care ai optat va reuși să o mascheze eficient și îți va sculpta silueta. Nu va mai trebui să îți faci griji nici în ce privește riscul ca lenjeria să fie vizibilă, majoritatea articolelor sunt făcute acum din materiale foarte subțiri, fără cusături. Cheia este să alegi mărimea potrivită.

Lenjeria modelatoare este un produs revoluționar pentru femei și, în general, sigur de purtat. Ai grijă însă să nu exagerezi și să cumperi obiecte mult prea strânse, care te pot vătăma. Ai grijă să alegi o mărime care să te avantajeze și să fie confortabilă. Ca să verifici dacă lenjeria modelatoare este în mărimea potrivită, este indicat să verifici dacă bustul stă confortabil. Dacă nu, alege altă mărime.

Este indicat să te simți confortabil în lenjeria ta modelatoare, aceasta a fost creată ca tu să capeți un aspect slim și uniform în hainele pe care le ai deja, nu ca să încapi într-o rochie nouă cu câteva măsuri mai mică. De asemenea, o mărime nepotrivită poate genera diverse probleme de sănătate din cauza compresiei asupra organelor și nervilor.

Lenjeria modelatoare te poate face să arăți cu câteva kilograme mai slabă. Însă acesta nu este un motiv care să te facă să renunți la dietă și exerciții. Este doar o modalitate care te ajută să te menții într-o anumită formă sau să porți anumite haine de care altfel ai uita în dulap pentru că nu ți-ar plăcea cum îți stau.

Nu trebuie să fii trasă prin inel ca să arăți bine. Chiar și cu câteva kilograme în plus poți suci gâtul bărbaților pe stradă dacă știi să te îmbraci, să îți acoperi defectele și să-ți pui în valoare atuurile.

Share.

Leave A Reply