Modele de fuste de vară la modă în 2017

0

Fusta este obiectul vestimentar pe care orice femeie trebuie să îl aibă în garderobă. Item-ul pe care creatorii de modă îl reinventează și îl reconstruiesc în fiecare sezon, până la cele mai mici detalii. Fusta a fost întotdeauna prima alegere a femeilor care iubesc moda și cărora le place să fie în pas cu tendințele. În această vară, îți poți completa garderoba cu diferite modele de fuste, în funcție de gustul, stilul și personalitatea ta.

În vara 2017, fusta se reinventează într-o multitudine de modele, culori, stiluri și imprimeuri care să îți satisfacă dorințele. Fără îndoială că, în aceste condiții, în acest sezon de vară 2017, fiecare femeie își va găsi fusta potrivită. Orice fashionistă știe că dintr-o garderobă complexă nu trebuie să lipsească fusta, elementul vestimentar care se potrivește oricărei împrejurări.

Stilul androgin și supradimensionat sunt înlocuite cu eleganță și feminitate. Bineînțeles că celebrele pasarele de modă nu au fost acoperite doar de romantism! Cele care preferă stilul clasic grunge vor avea cu siguranță posibilitatea de a alege fusta lor preferată. Să începem cu lungimea fustei! Designerii ne dau libertate deplină în alegerea lungimii fustei perfecte: de la mini la maxi, precum și lungimea midi (chiar sub genunchi până la jumătatea gambei).

Fusta maxi

Dacă-ți plac fustele lungi, atunci acest model este pentru tine. Fusta maxi este lejeră, versatilă și ușor de purtat. O poți îmbrăca în timpul zilei sau seara, la un eveniment important pentru tine. Combin-o cu un top, tricou sau bluză cu imprimeu. Fustele până la pământ sunt disponibile în orice model și culoare: de la modele pufoase în nuanțe aprinse de tip „soare”, până la fuste creion și fuste cu poale asimetrice și despicături înalte. Fusta maxi poate să fie atât de o lungime extremală până la pământ, cât și cu o lungime până la gleznă, precum și cu poale cu lungime diferită: scurtă în față și lungă la spate.

Fusta din denim

Denimul este atemporal, iar articolele vestimentare din blug sunt întotdeauna la modă, indiferent de anotimp. Vara aceasta se poartă fusta din denim, care a devenit populară în rândul fetelor din întreaga lume. În plus, fusta din denim poate fi purtată în foarte multe moduri și se găsește în diferite modele. Alege-o pe cea în care te simți confortabilă.

Fusta creion

„Fusta perfectă trebuie să acopere genunchii”, spunea Coco Chanel. O astfel de lungime clasică se potrivește majorității femeilor. Și nu fiecare femeie își poate permite să poarte o fustă mini. Chanel a realizat câteva modele de bază confortabile pentru femeile de afaceri. În principal, acestea sunt fuste drepte și înguste. Este și cazul fustei creion. Apreciată în special de femeile care caută o ținută office, fără a renunța la a fi și sexi, fusta creion este un brand al stilului feminin și nu trebuie să lipească din garderobă niciunei femei, cu atât mai mult cu cât imprimeurile, materialele și culorile o scot cu ușurință din zona profesională și o fac mai permisivă decât te-ai fi așteptat.

Fusta tip A

Chiar dacă acest model de fustă poate fi considerat simplu și vintage, fiind popular în anii ’70, încă este la modă și pe placul multor femei. Potrivită pentru ținutele moderne, office sau elegante, fusta tip A poate fi  purtată în toate stilurile.

Fusta mini

Fusta mini nu se demodează niciodată, și în sezonul de vară 2017 se bucură de aceeași popularitate. O fustă scurtă arată întotdeauna stilat, modern și sexy. Fustele mini se asortează minunat cu topuri de vară. Poți alege să porți fusta mini cu o pereche de teniși, o pereche de sandale cu platforme sau o pereche de sandale cu talpă joasă și asortată cu o jachetă de blug, un sacou sau un bolero.

Care e modelul tău preferat de fustă de vară?

Share.

Leave A Reply