Modele rochii de vară – cum aleg rochia ideala

0

Fiecare ținută are o poveste de spus, ceva de dezvăluit și ceva de ascuns.. iar rochiile cu atât mai mult, deoarece subliniază feminitatea, rafinamentul, gingășia femeii.

Și  pentru că  împrospătarea garderobei impune achiziționarea unor rochii de zi, mai mult sau mai puțin elegante, mai mult sau mai puțin lejere dar care, fiecare în parte, trebuie să te facă să te simtți bine, specială, să te reprezinte. vezimodele

Pentru că suntem în mijlocul verii și am lăsat demult în urmă nuanțele de gri și maro, ne bucurăm tot mai mult de rochiile de vara ușoare, vaporoase, pline de nuanțe deschise, vesele, vii.

rochii-de-varaRochiile sunt una dintre cele mai confortabile ținute pentru vară. Aceasta este o ținută ușor adaptabilă nu numai la diferite stiluri, dar este valabilă pentru fiecare ocazie, pentru femeile înalte, micuțe, subțiri sau mai plinuțe.

Există o rochie de vara ideală pentru fiecare femeie.

Rochiile ne ajută să nu suferim prea mult de caniculă și să ne dea un aspect foarte dulce și feminin, permitându-ne să petrecem o vară fierbinte într-un mod mult mai confortabil și să ne bucurăm de fiecare moment al zilei.

Tendințele acestui an ne propun nuanțe pastel, imprimeuri florale și tăieturi asimetrice, decolteuri în partea din spate sau guri de aerisire laterale. Trebuie doar să găsim rochia în care ne simțit cel mai bine și care ne accentuează individualitatea, starea de moment.

rochii-de-vara0Rochiile lungi sunt mereu la modă, incredibil de confortabile, ușor de purtat cu orice, oricând. Cei mai mulți au impresia că rochiile lungi sunt numai pentru femeile înalte și slabe. În timp ce acestea arată cel mai bine pe siluetele lungi și slabe, femeile care au alte tipuri de corp nu trebuie să se teamă de a purta aceste rochii fabuloase. Există un stil de rochie lungă pentru aproape orice tip de corp, inclusiv pentru femeile minione și femeile cu forme. Atunci când este purtată corect, rochia lungă oferă o ținută rafinată, încântătoare și frumoasă, atât ziua, cât și seara, radiind feminitate și eleganță.

Rochiile cu imprimeuri florale sunt întotdeauna la ele acasă pe timpul verii, dar în acest sezon florile sunt reduse în dimensiune și sunt distribuite în îmbrăcăminte nu neaparat în mod ordonat. Aceste flori mici și uneori romantice, te duc cu gandul la o grădină englezească, iar altele aduc un iz din Orientul Îndepărtat.vezimodele

Întotdeauna o apariție spectaculoasă, rochiile scurte indiferent de materiale: transparente, decupaje sau imprimeuri, sunt o ținută must have, cu condiția, pentru un look impecabil, să ai picioare frumoase, nu neaparat super-subțiri ci tonifiate.

Aceste rochii sunt parcă făcute pentru a pune în evidență feminitatea și senzualitatea. Ne referim aici la rochiile din dantelă, care au fiecare detalii minunate și finisaje fantastice. Moda anului 2016  este foarte permisivă când vorbim de alegerile cromatice dar și despre croiurile avantajoase.

Întorcându-ne parca la anii 60 , atunci când Brigitte Bardot a pus bazele acestei ținute, decolteul barcă cu umerii goi e din nou în vogă vara aceasta. Efectul? Un look foarte feminin și senzual.

Să nu uităm că, la orice ținută, cel mai important accesoriu e atitudinea, naturalețea, să ne luam libertatea de a fi noi înșine pentru a ne bucura de fiecare zi!

 

Share.

Leave A Reply