Paltoane de damă la modă iarna 2017-2018

0

Paltonul este cea mai șic tip de jachetă de iarnă. Nu este numai călduros, ci are și o estetică structurată care amintește de stilul Parisian șic. O garderobă de sezon echilibrată are nevoie de două-trei paltoane alese cu grijă care să se potrivească unor stiluri vestimentare și cromatici diferite.

Paltoanele devin cele mai bune prietene ale noastre în zilele răcoroase ale lunilor de iarnă. Achiziționează un palton în funcție de ținutele pe care le porți zi de zi și încă unul care să se potrivească la ocaziile speciale.

Paltonul este piesa vestimentară nelipsită în garderoba unei fashioniste. Paltonul este o piesă de outerwear groasă, creată din lână, blană, stofă sau cașmir, pentru sezonul rece. Stilat și practic în același timp, paltonul este un must have pentru iarnă.

Paltonul este potrivit oricărei femei, indiferent de stilul pe care îl adoptă. Paltonul îți poate satisface o sumedenie de gusturi în materie de fashion: lung, scurt, cambrat în talie sau oversized, cu accente de blană sau piele naturală.

Paltonul este un articol de vestimentație atât de versatil, încât îl vei putea purta la orice tip de ținută.

Vorbind despre paltoanele la modă în iarna 2017-2018, accentul de bază este pus pe confort. Modelele au o croială destul de liberă și nu limitează mișcările. Gama de culori pentru paltoane permite utilizarea nuanțelor fără vreo interdicție.

Paltoane de damă brodate în stil popular

Paltoanele brodate sunt o continuare firească în materie de ținute, pentru acele femei care toată vara au purtat entuziaste frumoasele bluze cu motive tradiționale reinterpretate modern sau chiar spectaculoasele ii originale, cusute de mână cu multă măiestrie de către creatoarele populare din satele noastre românești.

Un palton de damă alb, brodat, poate să fie o piesă de rezistență din garderoba de iarnă a unei femei rafinate.

Paltoanele tip capă 

Paltonul capă este caracterizat prin lipsa mânecilor. În acest sezon modelul și elementele de decor ale acestuia pot fi absolut diferite: la două rânduri de nasturi, ușor strâns pe talie, cu decor din blană sau fără.

Paltoanele tip capă pot părea destul de capricioase în ce privește confortul, însă acest tip de paltoane permit crearea unor ținute vestimentare absolut irepetabile. Clasica combinație este cea dintre paltonul capă și mănușile lungi din piele în nuanțe de contrast. În 2018, designerii propun să asortăm capa cu ghete masculine sau cizme peste genunchi cu nituri și decor masiv.

Paltoanele lungi

Paltoanele lungi, sunt o piesă vestimentară foarte elegantă care nu ar trebui să-ți lipsească în orice sezon rece. Din stofă sau lână, cu încheietori alungite sau nasturi, sunt foarte practice și versatile. Clasice și deosebit de îndrăgite de designerii români și internaționali, paltoanele lungi au diverse croieli, cu linii asimetrice, în colțuri (stil rândunică), imprimeuri colorate sau gulere de blană.

Paltoane cu garnitură din blană

Pe primul loc este blana colorată, în cele mai diverse nuanțe: mov estompat, șorbet roz, teracot intens sau lime auriu. Blana este folosită la guler, manșete, la poale și la glugă. În nuanțe de contrast sau într-o gamă de culori cu materialul de bază, naturală sau artificială, blana va deveni o completare originală la orice textură.

Paltoanele oversized, moderne și drepte

Modelul oversized este unul din cele mai moderne tipuri de paltoane, cu linii drepte care ți se vor potrivi perfect dacă ai o siluetă voluptoasă. Poartă paltoanele oversized cu pantaloni strâmți sau fuste scurte, accesorizează-le cu tocuri groase, pătrate, și vei fi cu siguranță în centrul atenției!

Alege un palton de iarnă la modă, care să te înveselească și în care să te simți bine. Care e modelul tău preferat?

 

Share.

Leave A Reply