Rochii de vară elegante

0

Atunci când, uneori inevitabil, trebuie sa participăm la o nunta, botez, aniversare și de ce nu, chiar o zi mai specială fără un motiv anume: atunci când ne simțim mai deosebit, când suntem îndrăgostite, de exemplu, marea majoritate dintre noi este în căutarea a cel puțin unei rochii elegante de vară.
Pentru a face o alegere perfectă, îți propun să iei in considerare următoarele aspecte:

Evită rochiile elegante prea lungi sau prea scurte. Majoritatea suntem adeptele bunului gust şi chiar dacă nu toate dintre noi avem un simț estetic înnăscut, acest lucru poate fi ajustat cu ajutorul sfaturilor prietenelor pasionate de modă, a revistelor si website-urilor de specialitate.

 

vezi-pret-model

Ține mereu cont de locul unde vei purta rochia: într-un local special pentru evenimente, pe plajă, parc, restaurant, etc; în astfel de cazuri, alege o ținută semi-formală, potrivită pentru locul respectiv, categoriei de restaurant si nu în ultimul rând de un mic detaliu, pe care noi femeile, l-am simțit pe pielea și picioarele noastre: distanța de mers pe jos.

O rochie elegantă de vară, dintr-un material vaporos şi cu un aspect romantic de o lungime potrivită, va fi o alegere extrem de plăcută pentru orice ocazie mai specială: nunti,  botezuri, aniversări, dar nu numai; o plimbare de seară in parc, o iesire la club sau discotecă, si de nu, o terasă, alături de partenerul îmbrăcat și el elegant.

 În cazul unei nunți, evită pe tot posibilul rochiile elegante de culoare albă, indiferent de detaliile colorate pe care ar putea să le mai aibă. Lasă această culoare miresei și îndrăznește să alegi din culorile verii 2016.

Poți opta pentru rochiile elegante cu volane pe umăr sau rochiile în linie A într-o singură culoare sau cu imprimeuri florale. Rochiile mulate, simple sau cu dantela sunt de asemenea alegeri excelente. Dacă alegi o astfel de rochie o poți folosi la mai multe evenimente, jonglând foarte uşor cu accesoriile şi coafura pentru un aspect diferit de fiecare dată.

Când vorbim despre eleganță, nu putem să nu ne amintim de cele mai cunoscute femei, femei care au devenit un simbol al modei, al feminității și al frumuseții feminine.

Rochiile elegante sunt de obicei, alegeri pentru evenimente alese, unice, care vor rămâne în amintirea noastră mulți ani și astfel, fiecare rochie pe care o purtăm va avea povestea ei. Și chiar mai mult: sunt sigură că ai avut acele momente când te-ai simțit deodată mai bine, mai fericită după ce ai reîmbrăcat o rochie elegantă pe care ai purtat-o la un eveniment foarte special pentru tine.

Poți alege și achiziționa rochia potrivită, ținând cont de tine: de înălțime, greutate, culoarea pielii, a ochilor, adică de ceea ce ți se potrivește cel mai bine și  de genul de eveniment la care participi.

Dacă ai o energie şi un stil feminin asemănător lui Marilyn Monroe, alege rochii elegante de vară mulate pe trupul tău, sexy, prin care să-ți evidențiezi sex-apetal-ul și senzualitatea, însă, fără a exagera. De asemenea,  rochiile cu o croială clasică pot fi deseori extrem de sexy dacă sunt purtate cu o atitudine provocatoare, completată de un ruj roșu intens.

vezi-pret-model

image-12141Dacă te regăsești și te asemeni mai mult cu Audrey Hepburn, alege rochiile de vară a cărei eleganță se regăsește în stilul clasic, sofisticat, cu o urmă de mister. Cum probabil ești adepta confortului, optează pentru rochiile de o eleganță rafinată, feminină, gingașă care se vor îmbina perfect cu puritatea și naturalețea ta.image-12142Ești o femeie îndrăzneață, spontană și creativă? Te regăsești în stilul lui Coco Chanel? Folosești perlele ca un accesoriu zilnic și oriunde? Îți plac pălăriile, costumele elegante și întotdeauna alegi să investești în pantofi de buna calitate? Atunci cu siguranță ești o femeie cu o eleganță clasică, rafinată, plină de bun gust. Pentru că îți place să fii diferită şi să ai numai apariții de neuitat, alege acele rochii elegante prin care poţi să transmiți toate acestea: rochiile cu o croială clasică, dar şi unică în eleganța ei.image-12143Grace Kelly a rămas un simbol al stilului său caracteristic ladylike al anilor ’50, în care alegea să poarte perlele şi rochiile foarte feminine. Dacă te regăsești în feminitatea ei caracteristică, înseamnă că eşti adepta stilului simplu, clasic şi plin de eleganţă. Alege rochii elegante de vară cu aceste caracteristici, dar şi cele cu decolteuri modeste atât de plăcute lui Grace Kelly.image-12144Alege mereu eleganţa, exprimă-ţi cât mai des feminitatea purtând cele mai frumoase rochii elegante de vară!

 

Share.

Leave A Reply