Rochii lungi de vară

0

Dacă ești o iubitoare a soarelui puternic, a căldurii fierbinți de vară, cu siguranță, în domeniul vestimentar, ești adepta rochiilor de vară. Această piesă vestimentară revine astfel în atenția noastră ocupând deseori, în această perioadă a anului cel puțin jumătate din ținutele alese pentru acest anotimp.

Rochia este piesa de rezistență în garderoba oricărei femei.. Pentru mine, rochia reprezintă clasicul feminin, rafinamentul și senzualitatea feminină. Este în același timp foarte practică deoarece nu pierdem foarte mult timp în garderoba atunci când o alegem. Fiind o piesă completă, deseori poate fi purtată cu accesorii: bijuterii, eșarfe, pălării şi bineînțeles cu gențile și pantofii potriviți.

Când purtăm rochiile lungi de vară?

Rochiile lungi de vară pot fi alegerile excelente pentru ieșiri în oraș, seara sau pe timpul zilei când facem o plimbare pe faleză, dar și în cadrul unor evenimente deosebite.Sunt de asemenea potrivite pentru weekend-uri, zilele relaxante și diminețile răcoroase de vară.vezi-pret-model

Cum alegem rochia lunga de vară?

Înainte de a achiziționa o rochie lungă de vară trebuie să ții cont de forma corpului tău, de culori, modele şi materiale .

Chiar dacă rochiile lungi sunt cele mai avantajoase piese vestimentare indiferent de structura corpului, pentru a achiziționa rochia potrivita pentru tine, alege-le întotdeauna pe cele care sunt în avantajul tău.

Dacă ești o femeie cu forme, rochiile lungi de vară ascund cu ușurință părțile de care nu ești foarte mândră și pot scoate în evidență părțile care arată grozav. Astfel optează pentru rochiile cu decolteu în V, cu bretele mai groase și care să fie mulate pe mijlocul tău. Rochiile în linii A te vor ajuta de asemenea să-ți accentuezi formele fără să-ți scoată în evidență burtica, șoldurile sau posteriorul.

colaj femei cu formeFerește-te de rochiile cu încărcături doar în lateral și optează pentru rochiile cu accente în partea de sus a trunchiului sau pe un umăr.

Evită combinațiile de culori contrastante, deoarece acestea segmentează silueta, care fac trupul să arate mai plin decât este în realitate.

Pentru a completa o ținută ce are ca piesa de baza o rochie, alege pantofi sau sandale cu tocuri cât mai înalte. Tocurile te vor ajuta să pari mai înaltă cu câțiva centimetri și te fac să pari mai slabă.

Pentru femeile minione, un decolteu în V, cât mai adânc, pe lângă faptul că îți pune în valoare bustul, îți alungește considerabil gatul şi face ca trunchiul să pară mai lung. Decolteul amplu atrage atenția asupra părții superioare ale corpului distrăgând atenția de la înălțimea ta.

Alege imprimeuri verticale pentru că acestea alungesc întotdeauna silueta. Drept urmare, nu ezita să îmbraci rochii pentru minione cu dungi verticale sau în diagonal care instant te vor face sa pari mai înaltă. Imprimeurile verticale nu înseamnă doar clasicele dungi, ci şi imprimeurile grafice, florale sau geometrice, care sunt orientate vertical.colaj femei minione

Evită rochițele cu imprimeuri mult prea aglomerate sau de dimensiuni mari, pentru că te vei pierde în ele. Optează întotdeauna pentru rochiile maxi de vară, pentru că o rochie a cărei lungime se termina la nivelul gleznelor, nu te va face să pari mai înaltă și nici mai slabă. Poarta rochii lungi cu un croi tip sirena, cu un eventual șliț amplu, al căror material efectiv „curge” pe tine sau optează pentru rochii cu spatele gol, care alungesc trunchiul și, implicit, te vor face să pari mai înaltă. Evită, de asemenea, piesele prea largi şi nu ocoli rochiile lungi în nuanțe vibrante. Optează mereu pentru încălțăminte cu talpa înaltă sau cu tocuri. Ferește-te de rochiile lungi în culori contrastante pentru că astfel vei scoate în evidenţă înălţimea ta reală.

Femeile înalte şi slabe au întotdeauna un avantaj atunci când vorbim despre haine, fashion, modele şi culori. Dacă ești o femeie înaltă, cu un corp zvelt, tonifiat şi armonios înseamnă că poți purta aproape orice rochie lungă de vară. Rochițele lungi avantajează femeile înalte şi conferă eleganță acestora.

colaj femei inaltePoți alege cu ușurință tot felul de imprimeuri şi modele. Rochiile lungi de vară cu spatele gol sunt ideale pentru femeile înalte şi cu un trup frumos. La fel şi rochiile lungi cu bretele subțiri şi cele cu şliţuri lungi care dau un plus de senzualitate şi feminitate.vezi-pret-model

Ca şi materiale, alege-le pe cele opace, fine, cât mai naturale, de calitate, care lasă pielea să respire şi care oferă confort trupului tău.

Pentru femeile cu forme este recomandat să evitați materialele prea strălucitoare, cum este satinul de exemplu. Alegeți rochii lungi de vara în culori calde, vii, aprinse, dar țineți mereu cont de locul sau de evenimentul unde veți purta rochia respectivă.

Sper ca aceste sfaturi pe care ți le-am pregătit să-ți fie de ajutor pentru a arăta fabulos cu fiecare ocazie.

Share.

Leave A Reply