Rochii must have pentru Valentine’s Day

0

De Valentine’s Day, sărbătoarea iubirii, cu siguranță că vrei să te îmbraci cu ceva deosebit. Variante sunt destule, dar pentru o cină romantică la un restaurant elegant, rochia rămâne cea mai potrivită.

Rochia este, dintotdeauna, un simbol al feminității!

Fie că partenerul te invită la întâlnire pe timp de zi, fie că te invită în oraș după lăsarea întunericului, nu ai cum să dai greș dacă te îmbraci cu o rochie sexy, însă decentă, care să îți avantajeze formele.

Poartă roșu!

Cea mai potrivită culoare pentru a celebra Ziua Îndrăgostiților este roșu! Rochia roșie reprezintă o adevărată armă de seducție, o asemenea piesă vestimentară îndrăzneață conferindu-ți o siguranță de sine și un sex-appeal care îl vor face pe partenerul tău să se îndrăgostească și mai mult de tine.

Rochia roșie este un must have în garderoba oricărei doamne sau domnișoare și te poate scoate oricând din impas, atunci când nu știi ce să porți.

Rochia cu decupaje rămâne una dintre cele mai hot piese vestimentare din garderoba feminină. De Valentine’s Day fii îndrăzneață și îmbracă o rochie roșie cu decupaje care să-ți dezvăluie spatele, talia sau alege o rochie roșie cu tăieturi geometrice care să-ți sublinieze bustul. Poți alege o rochie roșie cu spatele decupat, care îți va conferi un aer provocator și o feminitate aparte.

Alege rochii din dantelă!

Dantela este considerată încă din antichitate simbolul suprem al feminității și al senzualității. Dantela se numără printre cele mai rafinate alegeri pe care le poți face atunci când îți dorești o apariție care să nu treacă neobservată – dacă vrei să eviți un look ușor formal, orientează-te spre un model feminin, cu decupaje interesante sau cu diverse texturi.

Poartă o rochie din catifea pentru o apariție rafinată!

În cazul în care partenerul tău a făcut deja o rezervare la un restaurant pretențios, orientează-te spre o rochie din catifea. Datorită aerului nobil pe care îl emană, catifeaua rămâne una dintre texturile preferate ale acestui sezon. Alege o culoare elegantă și accesorizează ținuta cu o pereche de pantofi stiletto.

Fii classy într-o rochiță neagră!

Pentru o ieșire în oraș poartă o Little Black Dress simplă cu accesorii care să o pună în evidență sau alege o rochiță neagră cu detalii interesante. Pentru a obține un look fermecător fără a lăsa prea mult la vedere, poți alege o rochie neagră cu inserții transparente, care îți vor oferi un aer provocator și misterios.

Fii romantică! Alege o rochie cu imprimeu floral

O ținută romantică poate fi și extrem de senzuală și prețioasă. Rochia cu imprimeu floral fluidă, din material vaporos și ușor sau mulată și senzuală, subliniindu-ți formele constituie o piesă must-have în garderoba ta. Aerul degajat și romantic pe care îl are rochia cu imprimeu floral se integrează perfect și în atmosfera de birou, dar și în cea specială, a evenimentelor de seară.

Într-o zi atât de specială în care se sărbătorește dragostea, trebuie să te simți bine cu ceea ce porți. Iubirea poartă tot ce iubești tu. Creațiile vestimentare conturează și însoțesc emoțiile și definesc stilul feminin.

Odată ce ai găsit rochia potrivită stilului tău, nu îți mai rămâne decât să găsești și cadoul potrivit de Valentine’s Day pentru partenerul tău!

 

Share.

Leave A Reply