Rochiile ce scot în evidență feminitatea – nelipsite din șifonierul oricărei femei

0

Moda trece de la o extremă la alta într-un timp foarte scurt. Nu puține sunt casele de modă ce propun zilnic o altfel de ținută pentru un anumit tip de eveniment, o altă abordare. Totuși, chiar dacă moda propune mereu ceva nou, un lucru a rămas standard la orice colecție nou apărută și are un scop precis – scoaterea în evidență a eleganței și a feminității chiar și prin cele mai mici detalii.

Cele ce vor să țină mereu pasul cu moda, au nevoie de câteva rochii ce nu par să se demodeze vreodată. Astfel, chiar dacă trendul va impune ceva nou, aceste rochii vor conține deja esența trendului – expunerea feminității.

Pentru că în cele ce urmează se vor enunța câteva tipuri de rochii de bază, doritoarele au nevoie de un reper pentru achiziționarea acestora. Ca o recomandare în acest sens vine DyFashion, magazinul online cu piese inedite ce ține pasul cu moda schimbătoare.

  • Rochia tip compleu

Această piesă poate fi numită și iluzie optică. Datorită felului în care este creată, eleganța pe care o expune este incontestabilă. Totodată, pentru cele ce nu sunt încântate de ideea de a purta un compleu, dar le place felul în care arată, se prezintă, rochia ce îl imită reprezintă soluția salvatoare.

De exemplu, rochia Matilda de pe DyFashion este această iluzie optică. Peplumul din talie face această tranziție de la rochie la compleu. Este practică – închiderea se face prin fermoar la spate, iar imprimeul floral de la nivelul bustului îi oferă o eleganță aparte – piesă inedită pentru a compune o ținută office impecabilă.

Acest tip de rochie este o bază în șifonierul oricărei femei datorită eleganței expuse prin simplitatea detaliilor. Orice femeie trebuie să dețină o astfel de rochie, renumita de altfel și salvatoare în unele momente.

  • Clasica, dar totodată eleganta rochie neagră

Fiecare femeie are o colecție remarcabilă de rochii elegante de zi din care nu lipsește clasica rochie neagră. Este o alegere înțeleaptă în cadrul mai multor evenimente – se știe că negrul subțiază și reprezintă fundalul de etalare al feminității.

O rochie neagră se potrivește atât în cadrul unui eveniment cu pretenii precum nunta, în cadrul ținutei office, dar și în momente obișnuite din viața de zi cu zi. De exemplu, rochia Mary de la DyFashion propune o altfel de adoptare a negrului. Menține viu clasicul prin croiul cambrat, dar aduce și tendințe moderne – decolteu petrecut în v, nasturi decorativi și mâneci scurte. Pe lângă toate acestea, este confecționată din stofă – renumită pentru rezistența și textura aparte pe care o prezintă.

  • Piesa de rezistență – rochia ce pune în lumină liniile corpului

Cu siguranță fiecare femeie are o piesă pe care o adoră pentru felul în care se pliază pe corp. Acest tip de rochie intră tot în categoria celor ce nu trebuie să lipsească din șifonierul nimănui. Nu contează că e cu mâneci lungi, scurte sau chiar fără mâneci, faptul că se pliază perfect pe corp a făcut-o să fie în topul preferințelor în materie de eleganță și confort.

O astfel de piesă se poate infiltra ușor în cadrul mai multor evenimente. Ce o face atât de deosebită? Având ca reper rochia Moze de la DyFashion, vom analiza aspectele ce o recomandă ca piesă de rezistență în dressing.

În primul rând, se remarcă prin croiala semi-ajustată pe talie ce va scoate în evidență forma acesteia. Din stofă, căptușită pe interior, aceasta are închidere cu fermoar închis la spate. Mânecile lungi și gulerul lejer o fac să adopte involuntar feminitatea și eleganța oricărei femei.

Faptul că reprezintă cartea de vizită a eleganței se datorează simplității pe care o prezintă. Această simplitate se poate spune că e una altfel, una ce conține detalii mici, dar de baza.

Acestea ar fi doar 3 tipuri de rochii pe care orice femeie trebuie să le aibă. Restul rochiilor ce compun șifonierul unei femei sunt alese după anuminte caracteristici precum – culoare, decupaje, lungine, mărime și așa mai departe. Nu există rochie perfectă sau rochie de bază pentru fiecare femeie în parte. Însă, există rochii ce pot avea același scop – scoaterea în evidență a eleganței pur feminine.

Cele interesate pot accesa dyfashion.ro pentru a descoperi gama vastă de rochii dedicate femeilor ce aleg calitatea înainte de toate.

Share.

Leave A Reply