Sandale pentru bărbați – ce model alegem ca să nu ne amendeze poliția modei?

0

Temperatura aerului a crescut iar noi trebuie să găsim o soluție pentru  a îmbina utilul cu plăcutul, mai exact pentru a ne putea bucura de o ținută caracterizată de stil, care să fie și comodă, astfel încât piciorul să poată respira în încălțăminte.

sandale-papirus
Sandalele pentru bărbați sunt o încălțăminte cu istorie! Ce purtau romanii în antichitate? Sandale!
Cea mai veche pereche de sandale este din papirus și datează din anul 1500 î.Hr. și este expusă la British Museum.

Pe vremea aceea sandalele aveau rolul de a proteja picioarele de mărăcini și de pietre. Cu cât timpul a trecut, cu atât au devenit și alte elemente mai importante: nu doar bijuteriile sugerau clasa socială a celor care le purtau ci și încălțămintea, mai exact sandalele, care au început să fie împodobite cu pietre prețioase, cu scarabei și erau confecționate din materiale diferite prin care se făcea distincția între rangul social.
În această direcție amintim că în mormintele egiptene s-au găsit chiar sandale confecționate din aur!
Cu toate acestea, în prezent părerile sunt foarte împărțite când vine vorba despre purtarea sandalelor de către bărbați, zilnic, și nu doar la plajă, la piscină, în curte sau în vacanța pe care aceștia și-o petrec la țară!

Iată câteva modele de sandale barbătești pentru toate gusturile:

sandale-b

În continuare, vă oferim câteva sfaturi astfel încât, purtarea sandalelor să respecte regulile modei:

1.Sub nicio formă nu purta șosete la sandale, orice culoare ar avea ele și orice model! Imaginea pe care o vei crea va fi foarte neplăcută și inestetică! Amintește-ți că această regulă stă la baza stilului masculin!

2.Alege o pereche de sandale care să se potrivească stilului tău vestimentar dar care să și completeze de minune o ținută!

3.Oferă și o mai mare atenție îngrijirii pedichiurii atunci când porți sandale!
4.Cea mai bună alegere pentru o ținută bărbătească care include și sandale, este inul sau bumbacul! 5.Urmărește să porți cămăși din in și pantaloni, atât lungi cât și scurți, din in sau bumbac, de diverse culori!

6.Încearcă să renunți la negru pe perioada primăvară-vară!

Renunță la negru și când alegi perechea de sandale!

Alege o altă nuanță, care să exprime coloratul verii!

sandale-baAruncă o privire peste sandalele bio  din imaginea alăturată de la Pepe Jeans, confecționate din material sintetic.

Contrar unei credințe eronate că cea mai bună incălțăminte trebuie să fie din piele de animal, o nouă viziune asupra materialului din care este confecționată încălțămintea este că materialele ecologice, sintetice oferă nu doar durabilitatea și confortul pielii de animal dar și confortul psihic al unei moralități pașnice. Designul lor este foarte plăcut dar și foarte confortabil deoarece au talpa sculptată ceea ce o face să fie foarte stabilă si să se potrivească cu aproape orice tip de pantalon, camașă sau tricou.
De asemenea, cele mai uzuale  modele de sandale bărbătești de plajă pentru zilele de vacanță la mare  sau la piscină există într-o  largă varietate . Ei sunt dotați cu o talpa foarte stabilă și confecționați  dintr-un material foarte neted, ceea ce te duce la un singur gând: relaxare!

Alege mărimea potrivită pentru tine, astfel încât degetele să nu-ți alunece nici prea în față, dar nici să nu îți fie prea mic modelul de sandalele pe care l-ai ales!
Sperăm că ți-am  putut fi de folos în găsirea modelului potrivit pentru tine!

Share.

Leave A Reply