Se poartă trenciurile în culori aprinse în primăvara 2017

0
Sezonul de primăvară are câteva piese vestimentare favorite, iar trench coat-ul se află cu certitudine în topul listei. O piesă utilitară în primul rând, dar extrem de chic și versatilă apoi, trenciul devine un partener de nădejde al ținutelor de primăvară.
Atemporal, mereu în trend, cu un design clasic sau cu unul modern, indiferent de cultură sau de gusturi, trenciul este o piesă vestimentară care nu ar trebui să lipsească din garderoba femeilor, oferind o apariție stilată de fiecare dată când este purtat. Este potrivit în orice moment al zilei, este comod, ușor de asortat și nu trebuie decât să alegi ceea ce îți place din multitudinea de modele și culori.
Modelele clasice, cu o lungime medie ce atinge sau depășește genunchii, sunt confecționate din materiale impermeabile (bumbac, piele, poplin). Astăzi, trenciul este o piesă indispensabilă din garderobă, fiind extrem de ușor de purtat în cele mai felurite combinații, de la un stil office elegant, la unul casual relaxat. Dacă cele mai adorate trenciuri rămân cele cu o cromatică deschisă, neutră, sunt la fel de apreciate și piesele kaki, rose, bleumarin sau în culori aprinse.
Pentru primăvara 2017 se remarcă trenciurile în culori aprinse, din materiale vibrante, cu efecte vizuale. Designerii s-au inspirat din moda anilor ’80, stilul eclectic, încântător al acelor ani aduce un plus de strălucire, de extravaganță.
Cu guler, cu decolteu în V, cu epoleți, cu capse, cu nasturi, cu fermoar, cu cordon în talie, trenciurile au farmecul lor. Trenciurile sunt foarte versatile, iar croiul lor te va ajuta să construiești o ținută originală. Un trenci este o opțiune elegantă pentru seară, mai ales dacă pe dedesubt porți little black dress. Trenciul căruia îi poate fi atașată în talie o curea definește silueta și îi dă o formă de clepsidră.
 Un trenci kaki poate fi purtat la orice oră din zi, fie că este dintr-un satin mai gros sau din bumbac cu țesături. Cu două rânduri de nasturi sau cu unul singur, cu dungi, cu capse trăsnite, din material impermeabil sau în linii masculine, trebuie să știi că trenciul se potrivește oricui.
Trenciurile în culori metalizate pot fi purtate atât cu o pereche de teniși, cu o geantă oversized și cu o pereche de ochelari tip aviator, dar și cu o pereche de pantofi cu platformă, iar pe dedesubt cu o rochiță office. Culorile vii în materie de trenciuri sunt și ele la mare căutare: albastru electric, tangerine tango, verde-mentă, galben, roșu intens, sau alte culori puternice, cu ajutorul cărora vei ieși în evidență. Cu buzunare adânci, cu guler-fluture, trenciul nu trebuie să îți lipsească din dulap.
Trenciul este versatil și-ți permite să experimentezi cu multe outfituri. Spre exemplu, un trenci lung merge de minune cu o rochie tricotată, pulovere maxi sau chiar cămăși clasice. Dacă alegi un trenci într-o nuanță clasică te vei putea baza pe el atât primăvara, cât și toamna. Când porți o fustă, încearcă să nu fie mai scurtă decât lungimea trenciului, pentru că va părea că nu porți nimic pe dedesubt, iar balerinii care sunt de altfel și foarte comozi îți vor întregi ținuta de birou.
Trenciul este o piesa must have pentru garderoba de primăvară. Este ideal în zilele călduroase, în zilele în care vântul ne umblă ușor prin păr, în zilele în care norișorii se joacă zglobii pe cer și în orice zi a primăverii. Care este modelul tău preferat?
Share.

Leave A Reply