Sutienele – emblema feminității

0

Sânii pot fi delicati, pot fi dulci, pot fi provocatori-ei exprimă ceva profund din personalitatea și feminitatea fiecărei femei. Trebuie să recunoaștem că sutienele sunt un element sine qua none în garderoba unei femei. Sutienele ne pot scoate foarte mult în evidență sânii, amplificându-le misterul si atrăgând priviri. De aceea este necesar să stiti ce tip de sutien vă poate avantaja sânii și ce efecte au sutienele, în funcție de forma și modelul lor:

Și pentru că vine primavăra de ce să așteptăm să primim când putem să ne procurăm singure, un martișor-sutien? Culorile sunt reprezentative ocaziilor în care folosim sutienele. Insă, clasicul negru și alb sunt indispensanile și unanim considerate universale. Iată cateva dintre modelele de sutiene ce pot fi achiziționate în lunile de primavară cu o reducere considerabilă:

 

sutien-balconette

Sutienele Balconette

 

 

Acest tip de sutien oferă o susținere foarte bună sânilor, putând fi purtat chiar si fără bretele, si este foarte feminin, fiind inspirat de actrița Brigitte Bardot. Este un sutien romantic, cu o formă de scoică, care scoate în evidență dulceața sânilor și iți dă un aer de tinerețe și mister.

 

 

 

 

push-up

Sutienul push-up

Sutienele push-up vor garanta succesul tău la o petrecere sau la o întâlnire romantică. Atunci când spui push-up, gandul fuge catre sexy, provocator.

Avantajul lor este imens, mai ales pentru doamnele și domnișoarele cu sânii mici, și chiar cu mici diferențe dimensionale ale sânilor, acesta fiind secretul nostru discret.

Centrul cupelor poate avea adâncimi diferite, în funcție de efectul pe care doriți să îl obțineți, care pot fi umplute cu pernițe din material sau din silicon, se mulează pe forma sânilor și pot fi detașabile.

Există și sutiene super-push-up, care fac ca sânii să pară chiar de trei ori mai mari, mai plini și mai fermi, motiv pentru care este foarte popular în rândul femeilor iar decolteul-în mod evident-foarte apreciat de bărbați.

 

sutien_intarit

Sutienul întărit

 

 

Scopul sutienului întărit este să ofere o stare de confort si să acopere cât mai mult sânii, oferind totodată un efect de mărire.Astfel de sutiene pot să aibă deschizătura frontală, astfel încât sunt foarte usor de desfăcut -detaliu foarte inedit atunci când doriti să faceti o surpriză!

 

 

 

sutien_neintarit1

Sutienul neîntărit

 

 

 

Este preferat de femeile cu sânii mari, pentru a fi purtat zilnic. Este extrem de comod, de două tipuri: fără balene sau cu balene si oferă sustinere foarte bună, dar poate fi și sexy, având dantelă sau cupe din materiale foarte fine, plăcute la atingere.

 

 

 

Sutien_minimizer

Sutienul care micșorează sau minimizer

 

La polul opus fată de sutienul push-up este sutienul care micsorează optic, acest sutien a fost conceput pentru femeile cu un bust foarte voluptuos. Știm cum e, probabil atragi toate privirile și ai vrea uneori să fii mai puțin remarcată. Acest sutien este realizat dintr-un material mai tare (nu te speria, e foarte plăcut) iar ideea sa constă în a-ți aplatiza sânii prin distribuirea volumului sânilor în zona pieptului.

 

 

 

T-shirt_bra

Sutienul pentru tricou

 

 

Supranumit T-shirt bra, este conceput fără cusături care ar putea fi vizibile prin tricou, cupele au o întăritură mai puternică si pot fi purtate fără a fi vizibile pe sub bluze. Este extrem de purtabil si practic.

 

 

 

Sutienul Shelf pentru ridicarea bustului

 

Extrem de provocator și popular în spectacolele de burlesque, acest sutien înseamnă literal sutien tip ”raft” deoarece sânii sunt sustinuti de baza sutienului, părând fermi si ridicati, dar sunt acoperiti foarte putin sau deloc de material, adică lasă loc misterului, pentru a satisface fanteziile oricărui.

 

 

 

 

 

sutien_plunge2

Sutienul pentru decolteu adânc

 

Credeai că există anumite articole vestimentare pe sub care chiar nu ai cum să porți sutien? Iată că din fericire, acest sutien este adaptat pentru situații excepționale. Deși nu este genul de sutien pe care să îl porți zilnic, îl vei aprecia atunci când vei merge la un eveniment de ocazie pe sub rochie cu un decolteu adânc sau…foarte adânc!

 

 

 

 

 

strapless

Sutienul fără bretele

 

La fel ca și sutienul pentru decolteu adânc, este unul dintre cele mai utile dar și sexy invenții pentru femei. Lipsa bretelelor îți oferă o libertate de mișcare mai mare, și poți purta orice rochie sau maieu fără bretele fără să te preocupi să îți ridici mereu sutienul sau rochița, deoarece un sutien strapless de calitate nu te va lăsa atunci când vrei să dansezi toată noaptea la o petrecere!

 

 

 

 

sport (1)

Sutienul sport

 

 

Foarte apreciat de femeile dinamice, active, pentru că este foarte confortabil dar oferă și o susținere excelentă. Îti poti alege sutiene sport în diferite culori atrăgătoare, neon, pe care le poti asorta cu un maieu lejer pe deasupra sau cu adidasii.

 

 

 

Modelele sunt variate și pot avea multe particularități inedite ce pot scoate acel ”wow!” admirativ, care nouă femeilor, trebuie să recunoaștem, ne face mult bine și ne amintește că trebuie să îndreptăm coloana vertebrală.

Indiferent de modelul, culoarea, textura sau dimensiunea de sutien aleasă, este neaparat necesar să îmbinăm comoditatea cu calitatea sutienelor de a scoate în evidență frumusețea și rafinamentul feminin, nu doar pentru sexul opus cât mai ales pentru noi înșine, pentru starea noastră de bine.

 

Share.

Leave A Reply