Tendinta in machiaj de anul acesta? Bunul simt!

0

Traim în epoca in care a fi femeie nu mai inseamnă doar a te naste femeie. Femeie devii, femeie te formezi, iar ceea ce defineste o femeie este gradul de ingrijire pe care il are pentru propria persoana.

 

Gradul de ingrijire, de asemenea este și el un derivat direct al respectului de sine pe care femeia il are. Oricat de complicat ar parea ca este sa fii femeie, in realitate tine doar de interesul pe care il acorzi propriei persoane.

 

Unii ar putea zice ca o stare materiala bună este direct proporționala cu ingrijirea insa nimic nu este mai gresit; nu atat timp cat avem la dispozitie natura si produsele din care putem confectiona handmade creme de gomaj, creme de hidratare etc. Adaugam bun simt.

 

Femeia a fost creata frumoasa asa cum e, nemachiata, insa din cele mai vechi timpuri, atat femeile cat si barbatii s-au machiat. Astfel, nu prea avem cum sa convingem pe nimeni ca machiajul nu ar fi util, de vreme ce el exista pe baricade de mii de ani. In timp, nu doar ca barbatii au incetat sa se machieze, insa si femeile au adoptat stiluri diferite de machiaj, in functie de epoca si in functie de propria persoana. Nu de alta, dar orice moda incepe cu cineva, cu o femeie care se autoproclama trendsetter. In zilele noastre, din pacate nu toata lumea stie sa se machieze, desi toata lumea se machiaza.

Tendinta-in-machiaj-anul-acesta

Un soi de ironie a sortii sau un fel de auto-bataie de joc. In primul rand, orice femeie ar trebui sa se priceapa sa combine culorile. Acesta este secretul principal din spatele oricarui machiaj reusit. Adevarat ca nu ne-am nascut chiar cu totii artisti, iar in cazul asta, orice femeie ar trebui sa se aplice regula: „less is more” (cu cât mai puțin, cu atât mai bine). Un machiaj finuț va fi cu mult mai apreciat decât unul încărcat și la propriu și la figurat. Nimeni nu va aprecia o femeie careia trebuie sa-i incerci stratul de fond de ten asemenea unui cozonac de Pasti, ca sa vezi daca s-a copt sau nu. Nimeni nu va aprecia more is more. Bunul simt tine de cat respect ai tu pentru tine.

 

De pe la casele de moda celebre si demne de luat in seama se aude ca toamna aceasta se poarta din nou pastelurile. Daca ar fi sa ne intrebati pe noi, in fiecare toamna ar trebui sa se poarte pastelurile, pentru ca pastelurile inseamna toamna, iar toamna rimeaza cu doamna. Contururile fine de dermatograf negru sau maro inchis vor sublinia un astfel de machiaj si-i va conferi un aer de mister. Orice ati face, nu uitati regula de aur: nu exagerati nici cu fardurile si nici cu dermatograful pentru ca aceasta nu este calea spre feminism, ci spre prost gust. Pentru cine nu are idee care sunt culorile de pastel, acestea sunt: maro, verde inchis, galben pal, portocaliu stins, caramiziu, bej si orice alta culoare care s-ar putea asorta cu acestea mentionate.

Share.

Leave A Reply