Ținute la modă pentru petrecerea de Crăciun

0

Timpul sărbătorilor este un prilej de a te odihni, de a-ți reîncărca bateriile, de a îți revedea prietenii, de a petrece timp cu familia. Dar și un prilej de a-ți etala cele mai frumoase ținute! Cu atât mai mult când vine vorba de petrecerea de Crăciun!

Pregătește-te de Crăciun cu cele mai frumoase ținute de party!

Ca întotdeauna, ținuta cu care nu vei da greș la petrecerea de Crăciun este faimoasa little black dress, însă poți alege și alte opțiuni precum rochia roșie, în ton cu tematica cromatică a Crăciunului sau rochia cu accente glamorous.

Indiferent că te pregătești pentru o petrecere în familie, o petrecere la birou sau o petrecere între prieteni o rochie elegantă reprezintă cea mai bună alegere.

Petrecerea de Crăciun în familie
Ținutele pe care le alegi pentru Crăciun trebuie să păstreze o doză de sobrietate și decență, mai ales dacă tradiția familiei tale include și un drum până la biserică. Cu atât mai mult trebuie să alegi rochii ceva mai cuminți dacă ești invitată acasă la rudele iubitului tău.
Prin urmare, evită rochiile prea scurte, cele în culori foarte puternice, pe cele cu prea multe paiete, cu desene sau texte îndrăznețe, pe cele cu zone transparente sau decolteu adânc.
Ținuta pentru o cină liniștită în familie este poate cea mai ușor de ales în preajma sărbătorilor de iarnă. Rochia cămașă reprezintă mereu o alegere inspirată și foarte lejeră, dar poți opta și pentru cea tricotată sau chiar pentru o rochie din denim.
Rochiile din catifea în nuanțe închise de verde smarald sau roșu burgund se potrivesc de minune cu atmosfera de sărbători.

Rochiile din catifea sunt călduroase, foarte potrivite pentru sezonul rece și îți oferă o strălucire subtilă specifică.

De asemenea, rochiile cu detalii din dantelă sunt o altă alegere cu care nu vei da greș de sărbători. Rochiile din dantelă îți oferă un aer festiv, dar fără să pară ceva exagerat și în același timp, rochiile din dantelă sunt foarte feminine.

Petrecerea de Crăciun organizată de firmă 

La petrecerea firmei organizată de Crăciun ținuta ta nu poate fi nici extrem de office, nici de club sau o ținută de seară. O ținută neadecvată, care poate include o fustă prea scurtă, o rochie cu spatele gol sau o bluză mult prea decoltată nu este potrivită pentru o astfel de petrecere. Este totuși un eveniment de afaceri.

Poți miza pe tonuri închise pentru a păstra linia office și mergi mai departe cu aproape orice tip de croi îți dorești. Ar trebui să eviți cu orice preț rochiile de tip sirenă sau pe cele mult prea scurte. Poți să optezi și pentru o rochie cu un croi vesel în culoare uni. Și pentru a fi în spiritul Crăciunului o poți accesoriza cu o curea roșie sau o eșarfă la gât sau chiar o bentiță în tematica Crăciunului.

Iar pentru că această sărbătoare este asociată cu lumina, un strop de strălucire nu strică. Alege coliere, cercei sau brățări cu pietre strălucitoare, care să îți încălzească întreaga ținută.

Tu ce ținută alegi să porți la petrecerea de Crăciun? 

Share.

Leave A Reply