Topul rochiilor elegante pe care trebuie  să le porți vara aceasta

0

Vara lui 2018 se anunță una incendiară. Acum mai mult ca niciodată se poartă eleganţa, se pune mare accent pe feminitate și se dorește ca formele apetisante să fie scoase în evidență. În materie de ținute elegante rochiile sunt evident cele nelipsite din garderoba unei femei. Dacă te pregătești pentru participarea la un eveniment trebuie să știi că unele tipare sunt mai populare, că dantela și broderia sunt la mare căutare și că unele culori marchează trendurile acestui an.

În egală măsură magazinul online www.bobomoda.ro poate fi considerat el însuși un trend. Preferința pentru acest gen de shopping se manifestă tot mai acut în condițiile în care se disting și avantajele pe care le pot avea femeile. Scutesc din timp și din energia de a căuta nu  numai modele intreresante de rochii, dar și prețuri pe măsură. Ținând cont de astfel de preferințe Bobomoda dispune de rochii dintre cele mai diverse și atractive.

Moda în 2018 și rochiile pe care să le încerci

Rochiile, de altfel cele mai populare ținute feminine, sunt alese conform cu silueta, preferințele personale și totul adaptat la tipul de eveniment la care urmează să participi. Ce este adecvat, ce merită ales și ce se înscrie în lista de trenduri ale anului regăsești în sugestiile ce urmează:

Rochia din dantelă, Jovita

Roșul a fost mereu o culoare seducătoare cu care nu dai greș. Așa se face că în varianta Jovita, așa cum este numită rochia în colecția de la Bobomoda, vei regăsi un tipar larg și lejer și totuși un stil potrivit pentru momentele în care se impune un cadru elegant. Dispune de mâneci scurte, de un tipar de tip A și o lungime acceptabilă. Un detaliu strălucitor la zona bustului marchează acest accent feminin.

O astfel de rochie o vei găsi și în alte variante de culoare.

Rochia Mix

Pentru acele momente când îți dorești să alegi o ținută din colecția de rochii elegante cu un stil versatil vei putea încerca rochia Mix de la Bobomoda. Aceasta se pretează a fi o alegere ideală pentru zi, dar și pentru seară. O recomandă mixul de elemente și de materiale: vaporoasă în partea de sus, fără mâneci, cu fustă din catifea completată de broderie florală.

O astfel de rochie o poți alege în combinația clasică de negru și roșu. Ceva mai simplă este varianta bleumarin sau cea în combinație tot cu roșu însă fără design floral.

Rochie Happy Doll

Eleganţa unei rochii se măsoară în tipare mai interesante și aparte de cele pe care le porți de zi cu zi. Astfel, Happy Doll vine ca o completare perfectă aici. Este vorba despre acel tip de rochie cu talie marcată mai înalt, cu fustă în pliuri și cu dantelă ce îmbracă partea de sus. Este decentă, este un tipar poate classic, însă care nu se demodează niciodată. În plus, un detaliu de tip fundă ce se regăsește la spate întregește acest tablou pur feminin.

O astfel de rochie o descoperi la Bobomoda în variante diverse de culoare.

Rochia lungă, Grace

A existat o vreme când rochiile lungi erau singurele ce se defineau cu eleganţa unor momente speciale. Erau preferate cele pretențioase, ample, pentru că astfel de cadre erau și singurele ocazii în care se puteau purta astfel de rochii.

Grace în colecția de la Bobomoda este un tipar propus pentru ținuta elegantă necesară. Este vorba tot de dantelă, în diferite nuanțe. Fără mâneci, cu un decolteu în V care de altfel este un trend al acestui an, vine cu o fustă lungă și vaporoasă, simplă ca design. Se închide la spate cu un fermoar ascuns, estetic.

La mare căutare sunt și acele ținute ce dispun de design imprimat de tip tradițional. Dacă ești fană a acestui tipar descoperă rochia Nuria, cu un croi lejer și avantajos, de tip A cu accent la talie. De asemenea, ceva mai pretențioasă este rochia din paiete cu accente argintii. Pentru cele cu gusturi clasice, dantela nu trebuie să lipsească din această ecuație.

Indiferent de alegerea făcută, Bobomoda răsfață cu tipare tentante, cu modele de rochii ce vor încânta atât pe femei, cât și pe cei și cele care vor admira astfel de prezenţe.

Share.

Leave A Reply