Trend alert pentru această iarnă – jachetele de damă din blană artificială

0

Zilele mai scurte, nopțile mai lungi și temperaturile scăzute anunță schimbări drastice în garderobă. În sezonul rece și în așteptarea Crăciunului se doresc haine călduroase, dar care să se încadreze în codul modei actuale.

Pentru că iarna e dificil pentru doamnele și domnișoarele pasionate de fashion să rezolve ecuația stilistică dintre cochet și practic, tendințele în modă au adus pe podiumuri acele jachete dama din blana artificiala.

Jachetele din blană artificială, vedetele sezonului rece

Chiar dacă blănurile naturale sunt considerate a fi emblemele unui stil clasic, elegant și rafinat, în prezent miza este conturată după aspectul practic. Chic, la modă, confortabil, practic fiind criteriile ce se regăsesc adesea în topul căutărilor.

Pentru că este vorba despre temperaturi scăzute, un alt aspect urmărit de la o jachetă este confortul termic pe care îl oferă purtătoarei. De ce jachetele damă din blană artificială sunt la mare căutare?

*Pret accesibil

Chiar dacă în anii trecuți blănurile artificiale se deteriorau după puține purtări în special din cauza umezelii, astăzi progresul și inovația în industria textilă aduce pe piață jachete de damă din blană artificială rezistente, ușor de întreținut și, foarte important, prețurile acestora sunt accesibile. Un punct de reper unde cele interesate găsesc modele de jachete din blană artificială este Clessidra.

*Chic și practice

Blănurile artificiale de la magazinul menționat sunt o replică perfectă a blănurilor veritabile deoarece sunt confecționate într-un mod modern care le conferă un aspect îngrijit, sunt plăcute la atingere și rezistă în timp. Mai mult decât atât, aceste jachete din blană artificială sunt călduroase și pot fi asortate cu ușurință la orice stil vestimentar.

*Varietate de culori

Jachetele din blană artificială de la Clessidra se regăsesc într-o paletă vastă de culori. În plus, unele modele sunt concepute în combinații de nuanțe întocmai pentru a oferi o gamă cât mai variată de oportunități în ceea ce privește accesorizarea.

*Ecologice

Jachetele damă din blană artificială sunt ecologice. Protejarea naturii este un alt punct urmărit la ora actuală. Din iubirea față de natură, cei mai multi designeri au creat jachete din blană artificială ce revoluționează întreaga lume a modei.

Modele de jachete din blană artificială de la Clessidra

Catalogul magazinului Clessidra se adresează publicului feminin, iar tendințele în modă sunt actualizate frecvent. Astfel, în materie de jachete damă din blană artificială se regăsesc modele în culori neutre care amintesc de stilul clasic, dar și variante în care domnește animal print-ul.

*Jachetele din blană artificială roșii

Roșul este cu siguranță nuanța care definește un caracter puternic. Doamnele și domnișoarele care preferă această nuanță regăsesc astfel de modele de jachete pe Clessidra.ro.

*Jachetele din blană artificială negre și gri

Modelele de jachete negre și gri evidențiază cu siguranță un stil clasic ce se potrivește perfect alături de orice ținută de iarnă.

*Jachete animal print

Animal print-ul este în trend indiferent de tipul de haine sau accesorii. O jachetă din blană artificială cu animal print este emblema femeilor extravagante, care își doresc adesea să iasă din regulile tipice cotidiene.

În orice caz, jachetele de damă din blană artificială sunt la mare căutare datorită numeroaselor avantaje pe care le prezintă. Pe Clessidra.ro, cele interesate găsesc o multitudine de modele menite să acopere o varietate de cerințe și stiluri vestimentare. Catalogul Clessidra este prezentat aici.

Share.

Leave A Reply