Tricotaje de damă pentru sezonul rece! Pulovere și cardigane la modă!

0

Un pulover călduros te va ajuta în această toamnă și iarnă să te simți confortabil indiferent de timpul de afară. Cardiganele sunt cele mai vânate piese vestimentare în sezonul rece – sunt confortabile, pufoase și călduroase, se asortează ușor și completează cu succes orice tip de ținută, căreia îi adaugă un punct de interes în plus. Asta înseamnă că nici ție nu trebuie să-ți lipsească din garderobă cel puțin un model!

Cardiganul este o piesă vestimentară excepțională. Nu încarcă excesiv ținuta și determină stilul și gama de culori optimă pentru tine.

Cardiganul este o piesă vestimentară modernă și o alegere perfectă pentru zilele în care vremea este schimbătoare. Asigură un confort deosebit și în perioadele mai răcoroase ale anului dar și atunci când vremea e mai călduroasă.

În noul sezon toamnă-iarnă 2017-2018, favoritul anului trecut puloverul oversize concurează cu modelele clasice lipite de corp și îmbrăcămintea din tricot.

Puloverele sunt piese vestimentare versatile, care datorită croiului și a materialului din care sunt confecționate pun în evidență și alte articole vestimentare. Alege tot timpul pulovere pline de culoare. Puloverele asimetrice sunt perfecte pentru a fi purtate peste colanți sau perechi de pantaloni slim.

Un pulover lung poate servi și ca rochie, iar dacă este purtată împreună cu pantaloni, atunci la sigur vei fi cea mai modernă și stilată. Modelele de pulovere asimetrice și monocromatice pot fi purtate cu o fustă dreaptă, acestea pot chiar depăși lungimea fustei.

Și modelele de pulovere scurte sunt foarte actuale în sezonul rece. Acestea se pot purta deasupra rochiei sau pot fi purtate cu o pereche de pantaloni cu talia înaltă.

Puloverele oversize sunt foarte populare. Sunt la modă puloverele oversize din lână, modele lejere, datorită cărora putem masca șoldurile sau fesele puțin mai mari. Un element modern este gluga sau cureaua care cuprinde puloverul în jurul taliei. Puloverele pe gât mai sofisticate subțiază silueta și sunt foarte atrăgătoare. Este alegerea ideală ca și ținută pentru serviciu dar și pentru zilele obișnuite. Combinând cardiganul cu pantaloni din stofă, vei crea o ținută stilată pentru birou, iar schimbând pantalonii în jeanși transformi stilul office în unul rebel. Puloverele din bumbac se poartă cu plăcere, deoarece sunt ușoare și călduroase.

Cel mai simplu pulover va deveni deosebit dacă va fi completat cu un guler de blană ecologică sau din dantelă în mai multe straturi.

Sunt în trend și puloverele cu mânecile largi. Acestea pot fi cu sau fără manșetă, lungi sau scurte. Modelele pot fi purtate atât de sine stătător, cât și deasupra unor bluze subțiri.

Tricotul gros capătă tot mai multă popularitate. Datorită articolelor vestimentare din tricot gros pot fi create look-uri la modă în practic toate stilurile cunoscute. Mai mult, lungimea, culoarea și modelul acestor pulovere poate fi absolut diferită: pe talie sau largi, lungi sau scurte, colorate sau alb-negru. Un loc special îl au articolele create manual, deoarece acestea o pot face pe o femeie să se simtă într-o atmosferă caldă și confortabilă.

Cardiganul, o piesă vestimentară extrem de utilă în sezonul rece, poate fi purtat într-o mulțime de moduri: cu cămașă, peste rochie, la o pereche de pantaloni de stofă office – cardiganul se asortează practic la aproape orice ținută și este și cea mai bună piesă de tranziție cheie pentru perioada dintre vară și toamnă.

Optează pentru acele modele de tricotaje în care te simți confortabil și lejer! 

Share.

Leave A Reply