6 Piese vestimentare esențiale în garderoba oricărei femei

0

Garderoba unei femei poate fi foarte costisitoare, mai ales că tendințele se schimbă de la sezon la sezon. Din fericire, fashionistele istețe știu pe ce merită să dea banii și pe ce nu. Ele se asigură că au piese vestimentare de bază în garderobă, după care jonglează cu ele în încercarea de a crea ținute chic, sexy, glamour, hippie, casual, office, de club sau de petrecere.

Orice garderobă are nevoie de o bază, o structură de rezistență pe care se construiește stilul personal. Sunt câteva piese cheie care nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei femei: cămașa albă, pantalonul negru, trenciul sau pantofii stiletto sunt doar câteva dintre ele.

Aceste piese se vor asigura că nu vei spune niciodată că nu ai cu ce să te îmbraci, fie că e vorba de un interviu de angajare sau un cocktail party. Dacă încă nu ai construit baza garderobei tale, le poți achiziționa acum. Partea bună este că ele nu se demodează niciodată.

Iată ce nu ar trebui să-ți lipsească niciodată din garderobă!

Cămașa albă

Cămașa albă este piesa vestimentară care nu se va demoda niciodată. Indiferent pentru ce model veți opta, cert este faptul că aceasta va fi utilă în orice situație. O cămaşă albă clasică se asortează atât la un costum elegant pentru birou, cât și cu o ținută casual (pantaloni scurți, jeanși) sau chiar pe plajă. O poți purta cu orice și oriunde, de la birou până pe covorul roșu.

Rochia neagră

The little black dress! Nu există garderobă fără ea. O rochie neagră simplă, cu o croială care îți avantajează silueta te va scoate dintr-o mulțime de încurcături stilistice. Accesorizeaz-o diferit și poart-o cu orice ocazie, de la birou, la shopping, la cocktail. Trebuie să recunoaștem că o piesă vestimentară precum rochia neagră este una dintre cele mai potrivite piese care se pot regăsi în garderoba unei femei.

Jeanșii 

Chiar dacă ești genul de persoană feminină, care poartă în special pantofi cu toc, fuste și rochii, jeanșii nu ar trebui să-ți lipsească. Îți sunt foarte utili când vremea este friguroasă, dar și atunci când vrei să te îmbraci lejer, sport. Dacă deții o pereche de jeanși de calitate, nu ai de ce să-ți faci griji. Chiar și în cele mai nepotrivite momente, aceștia vor fi acolo să te salveze. Îi poți purta alături de o pereche de sneakerși sau pantofi cu toc, în funcție de stilul pe care vrei să-l adopți, aceștia fiind foarte versatili. Evită jeanșii cu aplicații, rupturi sau cei vopsiți. Optează pentru un model clasic de culoare albastru închis.

Trenciul și paltonul

Trenciul de toamna-primăvară și paltonul de iarnă sunt alte haine esențiale pentru orice femeie. Alege un trenci și un palton care urmează linia corpului și sunt accentuate în talie cu centuri sau curele. De la uniforma armatei pana la piesa cheie în garderobă, trenciul a străbătut o cale lungă. Te poți baza pe trenciul tău preferat în fiecare zi de toamnă sau de primăvară, posibilitățile de styling fiind numeroase.

Pantalonii negri

O pereche de pantaloni negri, slim fit, perfect croiți pe corpul tău, te vor duce departe. Îi poți purta cu blazerul negru și pantofi stiletto pentru un eveniment black tie, Pentru o ținută casual, asortează-i cu balerini și un pulover sau tricou cu geacă din piele.

Pantofi stiletto nude

Pantofii stiletto nude alungesc piciorul și pot fi purtați cu succes în orice ținută.

Piesele tale de bază care sunt?

Share.

Leave A Reply