Ai grijă de imunitatea ta!

0

Starea de sănătate este esențială pentru organism deoarece ea ne oferă starea de bine și protecția împotriva agenților infecțioși. Fără ea, am fi complet lipsiți de apărare și de energie. Un sistem imunitar scăzut înseamnă un organism extrem de vulnerabil, iar de la afecțiuni minore până la probleme grave de sănătate nu este decât un pas.

S-a dovedit că primăvara, imunitatea are tendința de a fi ceva mai scăzută, motiv pentru care virușii și bacteriile se instalează mai repede în organism. Pentru a preveni îmbolnăvirea, poți lua câteva măsuri de precauție. Atunci când vrei să dai o mână de ajutor organismului tău, poți lua o serie de suplimente menite să întărească imunitatea. Comprimate, pulberi, miere de manuka, produse apicole, tincturi sunt doar câteva dintre ele. Folosește-le pe cele potrivite pentru tine și bucură-te de sănătate!

Începand cu data de 14 martie și până pe 15 martie vegis.ro oferă 15% reducere la produsele pentru imunitate.

Unele suplimente pot face minuni în stimularea sistemul imunitar. Secretul este să fie administrate regulat. Aceste suplimente își fac treaba (mențin sistemul imunitar la cote înalte) înainte ca boala să se instaleze. Vitamina C poate ajuta la lupta împotriva germenilor, iar zincul este o modalitate sigură și eficientă de a-I tine la distanță. Uleiul de semințe de in are un nivel ridicat de vitamine precum zinc, fier, vitamina E, caroten, vitaminele B, magneziu, calciu, potasiu, fosfor, mangan, silicon, cupru, nichel, molibden, crom și cobalt, vitamine importante, nu numai pentru imunitate, ci și pentru vitalitatea generală. Siropul de soc  poate fi, de asemenea, luat în seamă pentru beneficiile sale anti-inflamatorii și antivirale. Înainte de a administra orice supliment, verifică prospectul pentru cantitatea și periodicitatea cu care trebuie consumate.

Vrem să ne bucurăm de primăvară, de soare, de plimbări, de familie și de prieteni. Pentru asta trebuie, înainte de toate, să avem grijă de imunitatea noastră și a celor dragi nouă!

 

Share.

Leave A Reply