Balerini de primăvară – din lac, cu funde sau volane?

0

Odată cu venirea primăverii scăpăm de cizmele groase și grele pe care le-am purtat întreaga iarnă. Acum putem trece fără nicio grijă la pantofi, stiletto, saboți și iubiții balerini. Balerinii se numără printre pantofii preferați ai tuturor femeilor, datorită comodității oferită și aspectului plăcut.

Balerinii reprezintă cea mai potrivită alegere atunci când vrei să fii elegantă și feminină, dar și comodă în același timp. Inspirați din încălțămintea balerinelor, au devenit una dintre cele mai preferate alegeri în materie de încălțăminte. În ciuda faptului că femeile adoră pantofii cu toc, datorită aspectului frumos pe care îl dau piciorului, tot ele preferă încălțămintea cu talpă joasă. De ce? Pentru că nu există încălțăminte mai ușor de purtat și în care să arăți totuși grațioasă.

Balerinii sunt comozi, coloraţi şi accesibili. Balerinii reprezintă alegerea ideală pentru birou, cocktail-uri la ore târzii sau întâlniri cu persoana iubită. Aceste motive ne determină să îi plasăm în topul preferințelor doamnelor în ceea ce privește încălțămintea. Fie că alegi un outfit office, sobru, sau o rochie vaporoasă cu care să atragi privirile curioase ale celor din jur,  balerinii vor fi întotdeauna o alegere perfectă, deoarece se împacă bine cu orice situație. 

Poți alege balerinii în culori cât mai tari, cum este fucsia, albastru, neon, mov, oranj sau roșu, precum și modelele perforate, imprimeurile florale, aplicațiile inedite sau cele cu ținte. În culori simple sau foarte aprinse, cu accesorii sau nu, balerinii sunt preferați într-o zi de primăvară și chiar vara.

Pentru a purta o pereche de balerini nu trebuie să fii balerină, trebuie doar să îți dorești ceva confortabil. O ținută banală poate fi schimbată complet, dacă știi cu ce balerini să o asortezi. Dacă vei alege și un accesoriu drăguț, cu siguranță o să simți că ești la modă.

Balerinii din lac sunt mai pretențioși, pot fi purtați atât cu o pereche de pantaloni, însă cel mai indicat ar fi să îi porți cu rochie.

Balerinii cu aplicații din pietre sunt potriviți atunci când vrei să mergi la un eveniment unde va trebui să petreci mult timp în picioare. Renunță la pantofi și încalță o pereche de balerini mai prețioși, cu aplicații de pietre, ori mărgele.

Balerinii în culori vii pot anima o ținută simplă. Alegând balerini în culori puternice, precum: verde, albastru, mov, culori neon, dai o pată de culoare ținutei tale și o scoți din anonimat. Combină rochii și piese din materiale fluide, albe, cu balerinii colorați! Vei vedea cât de bine arată!Dacă alegi balerinii într-o culoare deschisă și îi porți cu un dres de culoarea piciorului, balerinii vor da senzația de picior mai fin și mai alungit. Dacă porți un număr mai mare la încălțăminte, poți masca acest lucru alegând o pereche de balerini complet negri sau negri și cu vârful în altă culoare. Dacă vrei să pară că ai laba piciorului mai îngustă, optează pentru cei cu vârful ușor ascuțit.

Balerinii cu elemente feminine precum fundele și volanele vor fi în lumina reflectoarelor în primăvara aceasta. Fundele pot fi amplasate atât la spate, pe călcâi, cât și în față ori prinse pe baretele care se înfășoară pe picior. În ceea ce privește volanele, acestea pot fi amplasate peste tot, important este că vor atrage privirile tuturor.Balerinii sunt infailibili. Se vor purta mereu, indiferent de tendințe.

Share.

Leave A Reply