Cizme de primavara pentru femei – de la piele sintetică pana la dantela

0

Această primăvară promite o varietate largă de stiluri de cizme, potrivite oricărei femei. Ceea ce au în comun însă, este confortul și senzația de libertate și lejeritate, putând fi create din orice material, de la piele sintetică până la dantelă. La început vei putea avea impresia că sunt greu de combinat, însă noi îți vom oferi câteva repere ca să îți arătăm cât este de simplu. Așa că ești perfect liberă să le încerci cu ce îți place cel mai mult: blugi, fustițe asimetrice, pantaloni scurți sau rochii vaporoase!

 

Cizme peste genunchi

1. Cizme peste genunchi

Trebuie să știi că aceste cizme erau purtate în secolul al XV-lea de către călăreți pentru a nu se murdări, iar apoi, în secolele XVI-XVII au devenit foarte populare în rândul soldaților și făceau parte din armura lor. Abia la începutul secolului XX, cizmele peste genunchi au început să fie purtate și de către femei în piesele teatrului de pantomimă, iar după 1960 ele au început să apară și pe podiumurile de modă în Europa.

 

 

cizme_cauciuc2. Cizme de cauciuc

Deși au apus demult vremurile când cizmele de cauciuc erau purtate din necesitate, ele anuntă începuturile unor noi tendințe principale din domeniul cizmelor. Nu uitați că ele pot fi pretențios de asortat dar asigură o ținută ieșită din comun, interesantă și lejeră, așadar încearcă-le în combinație cu o rochiță înflorată care să atenueze aspectul băiețos, cu un paltonaș de primăvară sau pantaloni scurți, un tricou simplu și o pereche de cizme primavara de cauciuc, viu colorate, pentru o apariție adolescentină.

 

 

 

Cizme dantelă

 

3. Cizme dantelă 

Perfecte pentru o rochiță ușoară, aceste cizme pot avea modele din dantelă și îți conferă o ținută foarte romantică.Totuși, te sfătuim să nu combini cizmele de dantelă cu o rochie de dantelă, ci optează în acel caz mai degrabă pentru cizme din piele sintetică.

 

 

 

Cizme până la gleznă

4. Cizme până la gleznă

Foarte populare în rândul vedetelor celebre datorită versatilității lor, aceste cizme sunt un sine qua non în dulapul oricărei femei în această primăvară.

 

 

 

 

Cizme militărești

 

 

5. Cizme tip militar

Inspirate de soldați, aceste cizme au șireturi și pot să îți dea un aspect mai dur, de aceea fii atentă cu ce le porți deoarece poți trece pe nesimțite de la stilul military la stilul punk sau vintage dacă adopți o ținută doar în culori închise și adaugi aceste cizme.

 

 

cizme cowboy

6.Cizme cowboy

 

Purtate în trecut de cowboy, aceste cizme sunt apreciate în mod actual de femei. Dacă îți dorești să impui un aspect puțin western, aceste cizme sunt ceea ce îți dorești.

 

 

Iată mai multe moduri în care creatorii de modă au fost inspirați să ne transmită spiritul primăverii: infuzii de culori vibrante, pentru dispozițiile tale excentrice, stilul romantic care invită la o plimbare în doi, cizme pentru o atitudine eroică și sex-appeal manifestat cu rafinament prin cizmele peste genunchi.

Tu cum alegi să îți exprimi feminitatea? Porti cizme de primăvară?

 

Share.

Leave A Reply