Cum ne machiem vara?

0

A venit caldura iar tenul are nevoie sa respire, fata sa fie mai libera. Cum ne machiem vara? Ce fel de produse cosmetic folosim in sezonul cald?

In aceasta perioada cand este cald este imposibil sa avem un machiaj impecabil, rimelul sa stea la locului lui iar fondul de ten sa ramana pe fata. Cum ne ingrijim fata si cum ne machiem vara? Fie ca mergem la job, iesim la o plimbare in parc sau mergem la piscine, machiajul trebuie sa fie cat mai natural , sa tina cat mai mult ( preferabil pana seara cand ajungem acasa) si sa se potriveasca tinutei adoptate in ziua respectiva.

machiaj

Un machiaj frumos pe o fata curata

Primul pas spre un machiaj perfect de vara este curatarea. O fata curatata cu un cleanser, o lotiune tonica si dupa se aplica o crema de zi cu SPF. Se maseaza bine crema pe ten astfel incat sa intre bine in piele si dupa aceea se aplica un bb cream. Fondul de ten vara nu este recomand ci se foloseste bb cream deoarece are factor de protectie solara, textura este mai lejera si hidrateaza foarte bine. Daca nu vrei sa aplici o crema de piele inainte nu este o problema deoarece bb cream hidrateaza foarte bine.

Cum ne machiem?

Dupa aplicarea bb cream-ului se aplica un strat subtire de pudra deoarece are rolul de a fixa bb cream-ul. Se aplica primer-ul inainte de farduri si apoi aplicam fardul de pleoape (care trebuie sa aiba o textura cremoasa nu pudra) si blush-ul. Se aplica si rimelul si un ruj pe buze si gata machiajul de vara. Rujul poate fi roz, rosu (aprins) sau mov. Important este ca rujul sa se afle in concordanta cu restul machiajului.
Fiind foarte cald si presupunand ca mergeti peste zi la piscina, nu uitati rimelul trebuie sa fie rezistent la apa si NU exagerati cu machiajul. Vara se recomanda un machiaj cat mai natural, nuantele de fard folosite sa fie in nuante calde , pale si in nici un caz nuantele inchise. Vara nu se poarta creionul de ochi si nici tusul ziua ci doar noaptea cand iesi in club si iti faci smokey eyes.
Culorile de fard de anul acesta sunt roz pal, portocoliu, albastru sau turcoaz.

Machiajul de vara trebuie sa fie cat mai simplu si mai natural. Vara se poarta natural!

 

Share.

Leave A Reply