Farduri și nuanțe – machiajul toamnei 2016

0

Mereu preocupate în a fi la curent cu noutățile în materie de frumusețe, femeile ies în evidență prin stilul original și modalitatea de a sărbători frumusețea prin arta machiajului. 

La fel precum un artist creează pe pânză, femeile trebuie să fie mereu atente la orice mic detaliu folosit în machiaj. Culorile utilizate, liniile trase sau absența lor, toate acestea contribuie la imaginea perfectă a chipului. Atenția este acordată atât ochilor, buzelor, pomeților și decolteului pentru a crea o capodoperă.

Tendințele de frumusețe pentru toamna 2016

1. Fardurile

Există o mulțime de culori pentru farduri  în care merită investit pentru machiajul de toamnă 2016. De obicei ne gândim că pleopele colorate se poartă în vacanțe sau primăvara/vara. În realitate, pleopele colorate dau viața atât de necesară ținutelor vestimentare purtate în zilele mai răcoroase. În toamna 2016 se poartă culori îndrăznețe, pasteluri sau chiar nunațe metalice superbe.

fard-curcubeu-1 fard-curcubeu-2

2. Smokey eyes

Smokey eyes este principalul look de frumusețe folosit de aproape orice femeie pentru a seduce. Tendințele de machiaj în toamna 2016 adaugă acestui look mai mult smoke and smudge (fum și murdărie) pe linia genelor de jos.

smokey-eyes-1 smokey-eyes-2

3. Eyeliner-ul grafic

Eyeliner-ul face parte din ritualul zilnic de frumusețe, însă în această toamnă pentru a accentua privirea și a capta toată atenția asupra ta, poți renunța la machiajul clasic și folosi un eyeliner grafic. Te poți juca cu eyeliner-ul și să creezi codițe sau triunghiuri pentru a extinde ochii.

eyeliner-grafic-1-jpg

4. Buzele roșii

Este una dintre tendințele de top ale machiajului toamnei 2016. Buzele roșii au dominat și primăvara anului acesta și sunt în continuare în tendințe, așa că poți investi în niște tuburi de ruj de culoare roșu aprins mat sau lucios.

buze-rosii

5. Buze gotice

Dacă ești fan rujuri mai închise la culoare, află că acest machiaj tip gotic este în tendințele toamnei 2016. Poți purta ruj în culori închise precum negru sau prună. La acest machiaj poți să accentuezi linia ochilor cu ajutorul unui eyeliner și să folosești rimel din plin sau poți opta în a nu mai folosi nicio altă culoare. Nu contează cu adevărat, stilul gotic îl poți purta în această toamnă într-un mod drăguț, ușor, sau oricât de fanatic dorești.

buze-gotice

6. Buze naturale

Uneori nu se mai adaugă nimic pe buze, păstrându-le naturale, alteori doar un dram de luciu de buze. Luciul de buze și un fard cremos te ajută să obții un look romantic în această toamnă, prin folosirea unui machiaj  simplu, dar de efect. În plus, luciul de buze ajută la crearea unui efect de buze senzuale și apetisante.

machiaj-natural-toamna

Chiar dacă machiajul este realizat acasă sau într-un salon profesional, regula de bază ce trebuie îndeplinită este ca tenul să fie impecabil. Dacă tenul nostru este cu imperfecțiuni și nu este curat, oricât de perfect vom realiza machiajul ochilor sau al buzelor, rezultatul final nu ne va mulțumi pe deplin. Pielea trebuie să fie curată, hidratată, fără imperfecțiuni și să emane prospețime, să strălucească. Prima regulă și cea mai importantă din machiaj este demachierea, tonifierea și hidratarea. Formează-ți o rutină zilnică din a respecta această regulă importantă din machiaj, demachiere, tonifiere și hidratare, pași esențiali în îngrijirea tenului și vei vedea cum machiajul se aplică mai ușor și rezistă mai mult timp pe fața ta.

 

 

 

 

Share.

Leave A Reply