Hainele sezonului rece

0

Iata ca a venit noul an si odata cu venirea gerului trebuie sa ne schimbam si garderoba. Gata cu tricourile, cu pantalonii scurti ori chiar cu sepcile trendy, acum vorbim despre caciuli groase, fulare pufoase si paltoane groase.  Cu toate astea, chiar daca e iarna iar hainele sunt mai voluminoase, nu inseamna ca trebuie sa capitulam atunci cand vine vorba despre haine la moda. Moda nu se incheie odata cu anotimpul asa cum nici natura nu e tocmai moarta pe timpul iernii. Chiar daca e rece si abia ne vedem de hainele groase, trebuie sa tinem cont de moda si mai ales, trebuie sa tinem cont de cum ne simtim bine atunci cand ne imbracam cu o anume haina sau cu alta.

Chiar si acum trebuie sa tinem seama de asortat si de alte detalii care intregesc o tinuta. Da, vorbim despre haine extra groase insa, cu toate acestea chiar si acestea pot sa ne puna in evidenta silueta, daca stim sa le aranjam cum se cuvine. Insa cum ne imbracam ca sa ne fie cald si bine? Spre exemplu, o mare greseala pe care o practica oamenii atunci cand se imbraca este aceea de a se imbraca foarte gros si voluminos crezand ca asa se feresc de frig. Acest lucru este cat se poate de gresit, pentru ca o haina foarte groasa nici nu se va lipi de corp si va sta si ca un balon pe noi. Spun batranii ca secretul ar consta in haine multe si subtiri, asemenea unor straturi de ceapa. Iar daca ne permitem sa cumparam haine cu izolatie termica, atunci lucrurile stau din ce in ce mai bine pentru ca acestea sunt si subtiri si eficiente. Cele din urma sunt, asa cum bine v-ați inchipuit, cele recomandate.

haine-de-iarna

Acum ca am lamurit si acest aspect al hainelor eficiente pe timp de iarna, iata ca vom reveni la subiectul nostru principal: ce purtam iarna si in ce ne sta bine! In primul rand, un accesoriu in mare trend anul acesta este esarfa – cat mai pufoasa, cat mai voluminoasa (da, aceasta chiar este de indicat sa arate asa). Nu trebuie sa ne ferim nici de fesurile cu mot sau cele cu urechi de animale. Stilul copilaros pe timp de iarna este la mare cautare in acest an si poate va fi chiar si la anul. In al treilea rand, si anul acesta se poarta paltoanele  – norocul celor ce adora combinatia uschita de office cu stilul casual. Un palton sobru va fi mereu pus in valoare de un pulover pe masura, eventual unul colorat si cu motive inscriptionate pe acesta. Cu toate astea, e bine sa nu uitam de incaltaminte. O astfel de tinuta va fi intregita doar de o pereche de bocanci army.

Ori cu ce v-ati imbraca iarna asta, pana la urma important e sa va simtiti bine si sa nu raciti!

Share.

Leave A Reply