Imbunatatirea Imaginii personale: Machiaj, tinuta si stil – Atelier cu Valentina Balasa Ario

0

Fundatia Calea Victoriei va invita luni 16 iunie, de la ora 18.30 la atelierul Imbunatatirea imaginii personale: Machiaj, tinuta si stil cu Valentina Balasa Ario, fost model, in prezent Creator de imagine si fotograf pentru studioul foto propriu.

Fiecare dintre noi are calitati si trasaturi specifice care pot fi valorificate prin machiajul, coafura, tinuta si stilul vestimentar potrivit. In cadrul acestui atelier, fiecare participanta va putea sa inteleaga regulile estetice si trucurile de stil care sa ii evidentieze frumusetea naturala, stilul individual si sa ii ofere mai multa incredere.

Doua sedinte vor fi concentrate pe tehnici de automachiaj, fiecare a cite 2h si jumatate. Vor fi prezentate regulile si elementele specifice machiajului de zi si de seara, accentul fiind pus pe caracteristicile si interesele proprii fiecarei cursante.

Tendinta-in-machiaj-anul-acesta

 

Subiectele abordate in cadrul celor trei intilniri interactive ale cursului de machiaj, tinuta si stil sunt:

Curatarea si hidratarea tenului: cum sa ne preparam singure masca exfolianta si crema hidratanta;

Adaptarea machiajului in functie de tipul de ten si varsta. Trusa de machiaj ideala: continut – pensule si accesorii, sterilizarea si dezinfectarea, reguli de igiena;

Forma fetei: corectarea formei cu ajutorul luminilor si umbrelor. Forma sprancenelor. Baza de machiaj: alegerea corecta a culorilor si tehnici de aplicare;

Machiajul ochilor si al buzelor: tehnici de aplicare si corectare;

Trucuri pentru rezistenta machiajului, greseli de evitat;

Coafura potrivita – pornind de la forma fetei, virsta, tipul tenului, textura, culoarea, lungimea parului si caracterul persoanei;

Stilul vestimentar potrivit pentru zi si pentru seara, elemente de baza, in functie de fizionomia fiecareia si de preferintele sale. Ce stil sa aleg si cind se potriveste: Stilul clasic, modern, boem, minimalist, romantic-retro etc.

Taxa de curs include o trusa individuala de machiaj formata din: set de pensule, farduri profesionale pentru ochi (6 culori), ruj, creion de buze si de ochi, fard pentru obraz.

Cursantele sint invitate, daca doresc, sa isi aduca si trusa personala de machiaj, pentru a discuta ce imbunatatiri se pot face, in functie de trasaturile specifice fiecareia.

Lector: Valentina Balasa Ario
Data incepere: 16 Iunie 2014; Ora curs: 18:30
Numar ateliere: 3; Frecventa: saptamanal, luni
Varsta Minima:16 ani
Cost: 300 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 270 ron
Loc desfasurare: Fundatia Calea Victoriei – Str. Popa Soare, nr 40, etaj 1
Inscrieri la CONTACT@VICTORIEI.RO
Detalii la www.victoriei.ro

Share.

Leave A Reply