Lenjerie intimă pentru forme voluptoase

0

Femeile reale acoperă întreaga plajă de forme, dimensiuni și greutăți. Doar pentru că ești o femeie cu forme voluptoase nu înseamnă că trebuie să porți ținute anoste.

Una dintre cele mai importante probleme ale femeilor este aceea de a purta haine care nu li se potrivesc. Prea largi sau prea strâmte, care evidențiază colăceii. Lenjeria intimă este fundamentul după care purtăm hainele. Lenjeria potrivită te ajută să arăți de zece ori mai bine și ascunde sau minimizează colăceii.

Sutienele pentru forme voluptoase sunt disponibile cu caracteristici speciale: neîntărite și parțial întărite, cu sau fără balene.

Doamnele cu forme voluptoase au nevoie de sutiene cu cupe care să ofere o susținere avansată. Pentru un bust mai generos, alege un sutien cu benzi și bretele late, să ajute coloana vertebrală să susțină greutatea sânilor.

Multe femei plinuțe evită să poarte lenjerie sexy, de teamă că nu li se potrivesc. Nimic mai fals: lenjeria sexy dă bine pe toate tipurile de siluete – trebuie doar să găsești modelul potrivit.

Dacă ai un bust generos, talie fină și șolduri pline, optează pentru un sutien „plunge” și un slip care diminuează volumul feselor, de culoare neagră sau violet închis.

Dacă ai forme rotunjite, nu ezita să porți sutien din dantelă, în formă de coșuleț, necăptușit, asortat cu un slip cu mici volane. Dacă vrei să porți o rochie mulată, alege pe dedesubt o bustieră care-ți va sublinia talia și care îți va masca rotunjimile excesive.

Indiferent de culoarea sau de imprimeurile preferate, sutienele trebuie să îți susțină decolteul!

Pentru femeile cu forme voluptoase este obligatorie alegerea unor obiecte de lenjerie care asigură susținerea și modelarea formelor corpului. Pe lângă aceasta, trebuie să ai grijă ca sârmele, balenele, benzile elastice și bretelele să nu fie confecționate din materiale dure, iar compleurile trebuie să aibă mărimea potrivită.

Lenjeria intimă pentru plinuțe sărbătorește formele feminine voluptuoase, oferind confortul necesar, susținerea potrivită și siguranța specifică ce provine din interior, către exterior.

Lenjeria modelatoare este obligatorie în garderoba femeilor cu forme voluptoase! Poți găsi chiloți de modelare cu talie joasă sau talie înaltă, fără cusături, care nu sunt vizibili pe sub rochiile/fustele strâmte, din materiale subțiri sau chiloți tip pantaloni scurți care strâng și coapsele.

Atunci când alegi un model de lenjerie modelatoare, trebuie să iei în calcul și ținuta pe care vrei să o porți, dar și silueta ta și efectul pe care dorești să îl obții. Dacă dorești un efect pentru talie și abdomen, atunci alege un slip clasic, decupat ca un chilot obișnuit, dar cu talie înaltă. Dacă vrei să obții coapse mai ferme, atunci optează pentru lenjeria tip pantaloni scurți. Dacă vrei un efect pe toate aceste porțiuni, atunci alege un model care să acopere coapsele, dar și abdomenul și talia.

Lenjeria intimă, este cea care te face să te simți minunat încă de la primele momente ale zilei.

Chilotul sau sutienul, sunt cele care îți fac ziua confortabilă, ajutându-te chiar să scoți în evidență bustul sau fesele. Acesta este probabil unul dintre lucrurile la care nu te gândești în general atunci când îți cumperi lenjerie intimă: că te ajută să arăți bine din interior, sub stratul de haine, unde ești în continuare sexy, lucru pe care-l va putea observa și iubitul tău atunci când vei ajunge acasă.

Share.

Leave A Reply