Mixajul culorilor anului 2016

0

Cum mixăm culorile în primavara-vara 2016?

rochie-roz-cuart
Pentru că am aflat care sunt cele zece culori ale anului 2016, iată că vine în mod firesc și întrebarea: ”Cum le combinăm pentru a ne păstra în topul fashion-istelor sezonului cald actual?”
Pe podiumul 2016 sunt pentru prima dată, nu o singură culoare, așa cum ne-am obișnuit în ceilalți ani, ci o combinație de două culori : ROZUL CUARTZ și BLUE SEREN care conduc detașat pe primul loc.

Motivul pentru care au fost alease poate fi usor de înțeles: combinația lor reflectă un echilibru polarizant între rozul cald și liniștea albastrului de mare, cu un rezultat clar de relaxare, calm, reconectare și regenerare.

 

blue-bluzita
Putem începe cu idei de combinare între cele două culori premiante mixând ”esențele tari” într-o garderobă de zi, cu o fustă conica peste genunchi combinată cu blue bluzița  peste care putem adauga un sacou fin, de vară, cu mâneca scurtă, acesta din urmă, un accesoriu ce poate adăuga un mare avantaj stilului office.
Pentru a încheia garderoba, pantofii roz, cu decupaj față, pot fi o alegere deosebită, nuanțând rafinamentul și eleganța stilului clasic și după părerea mea, reprezintă un raport echitabil calitate-preț.
Tot ce ne mai trebuie este geanta fit, care poate fi într-o potrivire perfectă atât pentru zi cât și pentru seară, tocmai datorită simplității ei.

 

A, și nu în ultimul rând sunt bijuteriile: brațara ce se potriveste de minune ținutei, si apoi, de preferat, un set de cercei cu pandantiv  perlute blue seren ar face chiar și ochiul cel mai pretentios la detalii să nu aibă comentarii critice, ba din contră.

 

set-bijuterii-cercei-pandantivPutem face combinații îndrăznețe și prin mixajul celorlalte opt culori din cele zece culori oficiale ale anului 2016. Însă, este bine de știut că maximul de culori combinate ar trebui să fie trei pentru a nu depăși limita de rafinament și bun gust, iar minimul, evident, două.
Iată, de exemplu, putem combina o culoare neutră, griul lila al unui pantalon clasic  cu o camașă de un roșu aprins, ținută sexy, mai ales la birou:)
Pentru o ieșire de seară la un restaurant, o combinație fancy ar putea fi o fustă conica, albastru marin cu o bluză peach, lejeră și decoltată, asociată cu pantofi negri cu toc înalt  și poșetă  în aceeași culoare.
Nici combinația, verde deschis cu imprimeuri florale galbene pentru o rochie de seara,nu este deloc de neglijat. Veselia și pofta de viață pot fi ușor remarcate în emanația rochiei de vară.

 

Acestea sunt doar cateva dintre combinațiile de culori ale anului 2016, însă, sunt sigură că imaginația creatoare feminină poate exprima o varietate îmbogățită ce va rezulta atragerea de priviri admirative și multe, multe complimente.
Doamnelor și domnișoarelor, free your imagination!

Share.

Leave A Reply