Poncho-ul, accesoriul vestimentar la moda in aceasta toamna

0

Conform dicţionarului: poncho, este o pelerină care are forma pătrată şi o deschizătură pentru cap. Poncho-ul este folosit în America Centrală şi America de Sud. În fiecare regiune, poncho-ul este confecţionat dintr-un material diferit, culoare diferită şi modele diferite.

vezi-modele-preturi

Acesta este un articol vestimentar care are o istorie interesantă şi este purtat de una dintre civilizaţiile peruane. Conform unor informaţii, acesta a fost realizat pentru prima dată în anul 500 î. Hr. şi de atunci a rămas un articol important care ne protejează de frig şi ploaie.

Poncho-ul în anul 2015 este văzut ca un accesoriu vestimentar important, ce nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei. Anul trecut, poncho-ul a fost considerat un musthave. Un poncho se poate asorta cu aproape orice îmbrăcăminte, tocmai de aceea este un accesoriu vestimentar plăcut de milioane de femei. Un poncho împreună cu o pereche de jeanşi, pantaloni sau chiar o fustă, se potriveşte perfect. Dar este foarte important: trebuie să ţineţi cont de culori si combinaţia facută.

Poncho-AlbPoncho-Gris

Cele mai folosite poncho-uri pentru această toamnă sunt cele în stil cardigan de culori închise, care se poat asorta cu ţinute casual fără probleme. Un alt model ce poate fi purtat, atât toamna cât şi iarna, este un poncho alb cu guler. Devine mai mult decât un accesoriu important, mai ales dacă te descurci la asortarea ţinutei precum şi a culorilor.

Alegerea unui poncho este o sarcina dificilă, tocmai de aceea recomandăm să fiţi foarte atente atunci când doriţi să achiziţionaţi un poncho. Un poncho de calitate mereu o să fie realizat dintr-un material mai scump.

Cele mai recomandate poncho-uri sunt cele realizate din lână, stofă sau chiar blană ecologica. Şi nu uitați, un poncho o să fie mereu la modă, de aceea achiziția unui astfel de accesoriu vestimentar este o alegere foarte bună.

Share.

Leave A Reply