Botine de dama ieftine – cele negre, un „must-have” pentru aceasta toamna

0

Botinele de dama au fost şi au rămas şi în acest an un must-have. Acestea pot să fie folosite atât primăvara cât şi toamna, deoarece sunt foarte confortabile şi ţin de cald. Iar dacă vrei să poţi asorta o pereche de botine cu diferite accesorii vestimentare, trebuie să ştii că nu trebuie să alegi botine cu un toc prea înalt, deoarece o să fie greu să faci diferite combinaţii.

Înainte de a trece mai departe, ar trebui să ştii că botinele le poţi purta oriunde. Dacă eşti invitată la o petrecere exclusivita poţi să foloseşti botine cu toc. Dacă vrei neapărat să le foloseşti şi în rutină zilnică, poţi folosi botinele ieftine fără toc, care o să-ţi ofere o senzaţie de libertate. Mai sunt şi botinele cowboy pe care le poţi asorta cu o pereche de blugi boyfriend şi un poncho stil vechi, astfel combinaţia este perfectă.

botine-dama-ieftine

Contează foarte mult silueta ta atunci când faci o alegere. Dacă vrei să pari mai înalta atunci poţi să foloseşti botine înalte cu un toc subţire, dar mare atenţie, pe lângă botine mai trebuie să faceţi asortarea corectă cu celalalte piese vestimentare.

Cele mai preferate botine sunt cele stiletto, deoarece acestea se pot asorta cu orice, iar aici nu contează forma corpului. Sunt multe modele de botine, tu trebuie să le alegi pe cele care îţi fac plăcerea să le porţi. Dacă te simţi bine în ele şi îţi plac, părerea altora nu ar trebui să te îngrijoreze.

Unde găseşti botine de dama? Peste tot, chiar şi la magazinul de îmbrăcăminte din colţ. Sunt botine de dama ieftine şi scumpe, în funcţie de preferinţele tale. Dar, mare atenţie! Atunci când vrei să achiziţionezi o pereche de botine fă alegerea corectă, alege cele dintr-un material de calitate ridicat, sunt puţin mai scumpe dar ai un mare avantaj: rezistă la intemperii şi poţi să le foloseşti şi în următorul an.

Cum ingrijesc botinele ieftine, de dama

Atunci când îţi cumperi o pereche de botine ieftine, acestea arată foarte bine în primele zile. După ce trec câteva zile, îşi mai pierd din farmec, dar asta se întâmplă doar atunci când nu ai grijă de ele. De ce să îi laşi aşa, de ce să nu le îngrijeşti şi să le foloseşti pentru o perioada lungă? Ştii de cât timp ai nevoie pentru a îngriji o pereche de botine? De maxim trei minute, dar trebuie să aloci aceste minuţele imediat ce le-ai dat jos din picioare.

Am pregătit pentru ţine câteva sfaturi care o să-ţi fie utile. Cel mai important sfat este acela de a nu purta aceeaşi pereche de botine în fiecare zi. După ce le-ai purtat câteva ore, acestea trebuie să se relaxeze şi să revină la forma normală. Dacă investeşti o suma mare într-o pereche de botine, atunci cu siguranţă poţi cumpăra două calapoade pentru a nu apărea deformarea atunci când încălţămintea nu este purtată.

1. Botinele se curată manual (nu este recomandat folosirea maşinii de spălat). Aici ai mare atenţie cu ce îi speli. Se recomandă un prosop de baie uşor umezit cu apă caldă, dar se poate folosi şi un burete de bucătărie.
2. Dacă din nefericire acestea au pete de la diverse substanţe sau noroi, este recomandat folosirea apei cu oţet şi săpun. Se spală cu această combinaţie doar acolo unde sunt prezente petele respective.
3. După ce le-ai spălat ai mare atenţie unde îi pui. Aceştia nu trebuie să stea la o temperatura mare. Poţi să le laşi într-o cameră şi să se usuce la temperatura normală.
4. După ce le foloseşti şi îi cureţi de mizerie, trebuie să le pui pe raft, dar mai mult se recomandă o cutie închisă. Dacă nu ai aruncat cutia originală, ai făcut foarte bine, le poţi pune acolo. Iar dacă nu eşti obişnuită să păstrezi cutiile, data viitoare să ştii că o cutie de botine niciodată nu se aruncă.

Se recomandă şi o crema potrivită, deoarece crema oferă o hidratare corectă pentru pielea ecologica folosită, protejează suprafata de praf şi nu apar în timp crăpături sau deformări. În magazinele de specialitate puteţi găsi o mulţime de produse de întreţinere a botinelor de dama din piele ecologica. Dacă nu ştii ce să alegi, poţi cere ajutorul unei vânzătoare dintr-un astfel de magazin.

Ce culoare vor avea botinele de dama?

Când vine vorba de un eveniment important, prima zi de muncă, primul interviu dat pentru angajare ne gândim să purtăm o ţinută neagră. Îţi vom spune doar atât: negrul este una dintre cele mai recomandate culori în materie de modă, chestie care se aplica si in cazul botinelor.

A fost realizat acum ceva vreme un sondaj, de către o companie britanică. La acest sondaj au participat undeva la o mie de participanţi. Aceştia au fost întrebaţi de anumite culori pe care le aleg în viaţă de zi cu zi. Ştiţi care a fost prima culoare? Negrul! Culoarea preferată în acest sondaj este negru, în urma unui număr de aproximativ 660 de persoane care au ales rapid această culoare. Acesta este preferată atât de bărbaţi cât şi de femei.

În urmă acestui sondaj negrul a fost numit culoarea care are cele mai multe trăsături pozitive, chiar este o situaţie interesantă aici. De ce nu roz, ci tocmai negru? Pentru că negrul este considerat o culoare pozitivă. Acest sondaj a fost realizat de independent.co.uk imediat după ce pe internet au apărut diferite informaţii despre această culoare, iar una dintre ele a venit din partea unor cercetători de ştiinţă care au spus că culoarea menţionată este pozitivă pentru oameni. Aşadar, acest sondaj a fost mai mult pentru confirmarea celor spuse de oamenii de ştiinţă de la Universitatea din Liverpool precum şi de Charles University din Praga.

Cei care au participat la sondaj au putut să aleagă o mulţime de culori şi opţiuni. De exemplu: a fost o parte în care au primit imagini cu acelaşi model doar că, a purtat o ţinută neagră şi alta colorată. Cei mai mulţi au ales negrul şi astfel publicaţia Independent a confirmat încă odată că negrul este pozitiv şi preferat de foarte mulţi oameni. Aşadar, poartă mai mult negru decât culori deschise si cumpara-ti botine negre, este spre binele tău.

 

Share.

Leave A Reply