Sutiene marimi mari – recomandari pentru femei cu busturi voluptoase

2

S-a constatat că de-a lungul timpului mărimea  bustului femeilor a crescut. Din 1990 până în 2000, mărimea medie a crescut de la 34B la 36C. Acum douăzeci-treizeci de ani, o cupă D era ceva neobișnuit; acum, chiar și cupele E,G,H nu sunt rar întâlnite. Cele mai vândute nuanțe de sutien sunt bej și culoarea pielii, deși acum 5-10 ani, albul era cea mai dorită nuanță.

vezi-modele-preturi

Un sutien bun în care te simti în siguranță îți menține sânii fermi, și poate face o diferență modelându-ți formele și făcându-ți abdomenul să pară mai plat și talia mai suplă. Un sutien prost te poate dezavantaja chiar dacă porți cea mai scumpă rochie. Ia-ți sutienul potrivit, ca să arăți și să te simți perfect.
Sutienul ideal trebuie să aibă bretelele și banda mai late, pentru o susținere bună, cupele adânci, material de calitate, și mai ales, sa fie foarte confortabil. Dar lucrurile se pot complica și mai mult atunci când vrei să îți arăți formele, și nu sa le ascunzi sub straturi de material.

Iată propunerile noastre pentru sutiene mărimi mari, alese atent să îți satisfacă necesitățile în orice ocazie:

sutien marimi mari 1

Te pregătești pentru acea seară fabuloasă și ultimul lucru pe care vrei să îl porți este vechiul tău sutien de zi cu zi. Ai o misiune nu tocmai ușoară : trebuie să alegi un sutien  care să acopere destul de mult, chiar și în părțile laterale, dar nu atât de mult încât decolteul tău să nu stârnească admirația.

 

sutiene marimi mari 5

Provocatoare și misterioasă

 

 

Este o seară romantică și urmează să te întâlnești cu el la film, la cină…și apoi, cine știe? Așa că e bine să fii pregătită. Iar faptul că tu știi că porți îți dă încredere în tine și te vei simți foarte bine în pielea ta.

 

 

 

main-1000

Feminin și delicat

 

Femeile cu bustul mai voluptos au nevoie de sutiene „pe măsură”. Noi nu ne permitem oricând să umblăm lejer, fără nimic pe sub tricou, dacă nu vrem să atragem atenția tuturor. Chiar dacă plănuiești o seară acasă, cu prietenii, tot simți nevoia de puțină ”susținere”. Îți propunem ”sutienele fără întăritură” sau așa numitele Bralette, în care te vei simți extrem de confortabil și sexy în același timp.

 

 

 

 

 

sutiene marimi mari 7

Pin-up style

 

Ești într-o dispoziție jucăușă? Îți place stilul retro al starurilor din anii 1940? Iată un ”model de sutien” care era foarte popular pe atunci și care a rămas unul din cele mai purtabile tipuri de sutiene în orice situație, datorită siguranței și confortului care îl oferă, fiind lipsit de sârmă.

 

 

 

Dacă nu îți place foarte mult dantela sau vrei sa porți o bluza mulata pe sub care sutienul sa fie evident, poți alege designul simplu și rafinat al sutienului Wacoal:

sutiene marimi mari 4

Fără broderii înflorate

Fiind foarte discret, este ideal dacă vrei ceva care să nu fie evident pe sub cămașă birou, sau la un interviu de job, sau pe sub bluze semitransparente atunci când vrei să te plimbi într-o seară caldă de vară pe faleză.

 

 

 

sutiene marimi mari 3

Lejer și foarte practic

 

 

 

Indiferent daca esti o personalitate dinamică careia îi place dansul, voleiul, sau tenisul sau mai degraba preferi sportul in variantele sale mai calme, precum plimbarile, sutienul sport este confortabil, practice și poate fi chiar sexy, precum sutienul Roxy.

 

Acestea sunt cateva recomandări de sutiene marimi mari pe care le facem cu căldură și sperăm să vă fie de un real folos!

 

 

 

Share.

2 comentarii

  1. Pingback: Marimi sutiene - cum sa ne alegem sutienul perfect?

  2. Pingback: Bluze la moda, marimi mari pentru femei plinute

Leave A Reply