3 modele de telefon mobil preferate de femei

0

Cele mai potrivite telefoane pentru femei au un design foarte frumos și beneficiază, printre altele, de camere foto extrem de performante. Designul este, de obicei, cel mai important criteriu în achiziționarea unui nou smartphone de către o femeie. Astfel, culorile vibrante și carcasele cu modele speciale sunt pe primul loc în selectarea unui nou telefon, în timp ce brandul producătorului și prețul produsului sunt clasate pe loc secund.

Nimeni nu mai pune astăzi la îndoială avantajele pe care le aduce cu sine un telefon mobil, în împrejurări telefoane-femei-3diferite. Ceea ce este însă interesant este modul în care producătorii reușesc să creeze o adevărată dependență de telefoanele mobile, nu doar pentru utilitatea lor, ci mai ales pentru gadgeturile din ce în ce mai variate și mai ciudate și prin elementele de design. În mod surprinzător, se pare că femeile sunt cele care cad pradă cel mai ușor acestui nou tip de dependență. Dacă bărbații sunt interesați de anumite facilități de soft, femeile sunt atrase, se pare, mai ales de formă, de culoarea și de designul telefoanelor mobile. Știm însă că și femeile iubesc tehnologia și că există telefoane care corespund nevoilor noastre de comunicare și utilizare a informației.

 

telefoane-femei-2

Unde găsești telefonul ideal? 

Telefonia mobilă are atât de multe branduri în ultimii ani și fiecare producător scoate pe piață atât de multe modele, încât e greu de crezut că nu vei găsi telefonul perfect pentru pretențiile tale. Magazinele online sunt soluția cea mai bună pentru a achiziționa un telefon mobil, în primul rând datorită varietății uimitoare pe care o propun.

 

telefoane-femei-1

Printre cele mai căutate modele de smartphone-uri se numără modelele produse de Apple, Huawei și Sony.

iPhone 6 este unul dintre cele mai elegante telefoane la acest moment, reușind să-i propulseze pe cei de la Apple pe primul loc în lume în termeni de vânzări de smartphone-uri. Printre altele, acesta este disponibil în culoarea aurie ce i-a impresionat pe mulți dintre fanii companiei. Pe lângă interfața intuitivă și specificațiile foarte bune, iPhone 6 este dotat cu una dintre cele mai bune camere foto ce pot fi găsite pe un smartphone. Păstrând tradiția modelelor precedente, iPhone 6 este capabil de fotografii de calitate în orice condiții.

telefoane-femei-iphone

Nexus 6P este fabricat de Huawei și pentru acelea dintre voi care-și doresc un Supertelefon cu Android va fi probabil alegerea implicită. Are un corp metalic integral care-l transformă pe Nexus 6P nu doar într-un telefon accesibil și funcțional, dar și într-un gadget cu un look extrem de atractiv. Scanerul de amprente de pe partea din spate a telefonului este incredibil de rapid și exista și un USB Type-C în partea de jos a gadgetului pentru conectarea simplă a încărcătorului. E un telefon care face fotografii excelente în toate condițiile. Modul HDR (auto) este un pic mai lent, dar are rezultate foarte bune.

telefoane-femei-nexus

Sony Xperia Z5 Compact este creat pentru a ține ritmul cu viața reală. Este disponibil în culori adaptate la stilul tău, culori feminine precum roz și galben, dar și în alte nuanțe precum alb-negru. Are un design de 4,6” poziționat ideal pe scara dimensiunilor și inovații care fac uitate întreruperile. Dispozitivul Xperia Z5 Compact este creat să reziste la stropire, lucru care se întâmplă în viața de zi cu zi. Astfel, nu trebuie să îți mai faci griji în privința vărsărilor accidentale sau a averselor de ploaie intempestive. Butonul de pornire/oprire al smartphone-ului Xperia Z5 Compact are integrat un senzor de amprentă, amplasat în mod intuitiv pe partea laterală a telefonului, pentru a putea lua în mână telefonul și debloca dintr-o singură mișcare. Xperia Z5 Compact include aceleași tehnologii care se regăsesc în aparatele foto digitale Sony de top, pentru imagini mai fidele și mai clare ca oricând.

telefoane-femei-sony

De obicei, noi femeile nu ne oprim doar asupra unui smartphone, majoritatea cumpărăm și accesorii separate, precum huse cu cristale sau ținte aplicate, prin care putem oferi rapid un look nou telefonului.

Care e smartphone-ul tău preferat?

 

Share.

Leave A Reply