Accesorii de iarnă pentru femei la modă

0

Ținutele de iarnă nu trebuie să fie cu orice preț un amalgam de haine, unele aruncate peste altele, indiferent de cât de frig este afară. Există câteva piese care îți permit să compui fără probleme o ținută super stylish și călduroasă. Iată câteva accesorii de iarnă la modă de care ai nevoie sezonul acesta pentru a arata bine într-o ținută corespunzătoare cu vremea de afară.

Un fular gros și o căciulă pufoasă alături de niște mănuși care parcă îți zâmbesc la fiecare purtare, înseamnă să fii în formă absolută pentru această iarnă!

Fularele

Alege un fular sau o eșarfă care să îți îndeplinească dorințele de fashionistă!

Fularul supradimensionat se poartă peste orice palton sau jachetă groasă de iarnă. Alege-l un fular supradimensionat în tonuri calde, pentru a crea o ținută cu influențe boho.

Un must-have în acest sezon este fularul din blană!

Fularul din blană naturală sau artificială, multicolor sau într-o singură culoare, este la modă. Nici lungimea lui nu are o regulă, dacă este din blană este la modă.

Căciuli

La capitolul căciuli se poartă căciulile masive, pălariile-statement, șepcile și băștile ce ies în evidență prin dimensiune, textură sau aplicații; acestea sunt printre cele mai șic accesorii în tendințe pentru toamnă-iarnă.

Căciula metalizată este foarte trendy. Poart-o în orice moment al zilei, pentru a da o notă de personalitate ținutelor tale. Vine bine alături de hanorace sport sau pulovere supradimensionate și canadiene groase sau paltoane military.

Alege piese tricotate din lână, care îți vor ține de cald și care au un design cool, potrivit pentru ținutele tale.

În afară de clasicul fes, anul acesta vom putea opta și pentru pălăria de lână care poate fi integrată în orice ținută: casual, office sau elegant. Dacă mai avem pe noi un articol dintr-un material asemănător cu cel al pălăriei este cu atât mai bine.

Mănuși

Mănușile sunt un accesoriu care ține de cald iarna, și o completare perfectă a oricărei ținute. În fiecare an, designerii ne uimesc tot mai mult. În sezonul care vine la modă va fi să purtăm mănuși cu lungimea până la umăr.

Curele

Curelele din piele sunt un accesoriu la modă în toate timpurile. În sezonul de iarnă, la modă sunt atât curelele subțiri, precum și cele groase, trebuie doar să alegi corect îmbrăcămintea cu care va fi completat acest accesoriu.

Cercei

În sezonul toamnă-iarnă 2017-2018, la modă sunt cerceii masivi, de aceea, uită de discreție și bijuteriile invizibile de la urechi și achizitionează articole de dimensiuni mari. Astfel de cercei sunt prezentați pe podiumurile de modă în cele mai diverse variații: decorați cu pietre, în forme neobișnuite, din materiale neașteptate. Se observă tendința asimetriei, fapt ce permite purtarea unor cercei absolut diferiți după formă și stil.

Brățări

O brățară scoate din anonimat un autfit. În acest sezon rece sunt în tendințe brățările mari, fie ele din plastic, metal sau piatră. Se pot purta foarte multe brățări pe o mână sau pe ambele mâini, peste mănuși sau peste mânecile bluzelor.

Un accesoriu pe care îl alegi corect nu doar că îți va completa look-ul, ci îți va pune în evidență feminitatea și eleganța!

Share.

Leave A Reply