4 modele de foarfece de tuns care NU ar trebui sa îi lipsească unui hairstylist

0

Foarfecele de tuns profesionale ar trebui să fie cele mai bune prietene ale unui hairstylist, motiv pentru care instrumentele care completează setul trebuie alese în urma unor analize amănunțite.

Cu atât de multe modele de foarfece pe piață, nici nu este de mirare că sarcina de a cumpăra unul se poate dovedi provocatoare chiar și pentru cei mai experimentați din domeniu.

Sfera hairstyling-ului a evoluat mult în ultimii ani, așa că un profesionist trebuie să fie mereu informat în privința tendințelor. Nu trebuie să renunți la modelele de foarfece clasice, fiindcă acestea nu se vor demoda niciodată, însă este necesar să îți completezi trusa și cu modele moderne, care sunt menite să îți ușureze munca de zi cu zi.


1. Foarfece de tuns clasice

Foarfecele de tuns cu design clasic nu ar trebui să lipsească nici măcar din kitul celor mai experimentați hairstyliști. Astfel de modele sunt concepute pentru tunsorile tradiționale, asigurând o tăiere perfectă. Alege modele pe care să le mânuiești cu ușurință, cu șurub de reglare și finisaje rotunde.

2. Foarfecele de tuns care îți asigură libertate în mișcare

Un model de foarfecă greu de manipulat îți va îngreuna activitatea și îți va afecta nivelul de creativitate. Acesta este coșmarul oricărui hairstylist, nu-i așa? Soluția este să investești în modele de foarfece versastile, cu mâner pentru degetul mare și cu unghi de deschidere. Un inel rotativ în toate pozițiile (360°) va permite lucrul confortabil și relaxat, așa că nu vei simți oboseala. Muşchii braţului, ai gâtului şi ai umărului vor rămâne relaxati pe durata întregii sesiuni de tuns. Un astfel de instrument este ideal pentru persoanele care tund foarte mult fiindcă mâna nu se forțează în timpul lucrului.


3. Foarfece de filat

Alte instrumente prețioase care nu ar trebui să lipsească din trusa saloanelor de tuns și coafat sunt foarfecele de filat. Un profesionist știe deja că fără un astfel produs nu ai cum să obții rezultate de excepție – păr ușor de aranjat, care arată mereu de parcă ar fi coafat.

Dacă îți dorești să îți completezi kitul cu o foarfecă profesională specială, învestește într-un model marca Midashi Japanese. Este un brand creat și dezvoltat în Japonia. Legendele japoneze au servit drept sursa de inspiratie, așa că toate denumirile foarfecelor au la bază elemente cheie ca: wizard, dragon, ring, maze, sword, magic, sapphire, etc.

4. Foarfece de tuns moderne

Visezi la o nouă abordare de styling? Îți dorești să ai o foarfecă multifuncțională? Visele tale pot fi îndeplinite de o foarfecă de tuns modernă, dar care, în același timp, păstrează și liniile clasice. Un model de tipul Triple PRO Wizard este exact ce ai nevoie pentru că folosește concepte creative și logice, deschizând ușa către o mulțime de posibilități. Cuvintele cheie sunt: proceduri de tăiere geometrice moderne.

Fără îndoială ai nevoie de o foarfecă multiplă, care te face să simți că tunsul este super-puterea ta. Vei simți că ai trei foarfece într-o singură mână.

Folosirea unui instrument triplu poate chiar elimina utilizarea unui pieptene, permițând hairstylist-ului să vizualizeze forma evolutivă a tăierii părului.

Tu ai bifat pe lista ta aceste modele de foarfece de tuns profesionale?

Share.

Leave A Reply